گروه فرهنگ و هنر - چهار کتابفروشی معتبر در لندن، منچستر و لیورپول بهتازگی کتابهایی از نویسندگان ایرانی را در قفسهای مستقل با عنوان «کتابهایی از ایران» عرضه کردهاند. در میان آثاری که به این شیوه عرضه شده، استقبال از آثار مرادی کرمانی قابل توجه بوده است.
به گزارش فردای کرمان به نقل از تسنیم سراسری، افشین شحنهتبار، مدیر انتشارات شمع و مه با اشاره به استقبال مخاطبان انگلیسیزبان از کتابهای هوشنگ مرادیکرمانی گفت: «در میان کتابهایی که انتشارات شمع و مه منتشر کرده است، کتابهای هوشنگ مرادیکرمانی از استقبال بیشتری برخوردار شدهاند».
وی ادامه داد: «در این میان «خمره» و «شما که غریبه نیستید» به چاپ دوم رسیده است. عمدهی فروش این کتابها از سایت آمازون است و قرار است چاپ دوم این آثار نیز در آمازون بارگذاری شود».
شحنهتبار بیان کرد: «یکی دیگر از اقدامات ما برای معرفی کتابهای ایرانی، در کنار برگزاری تورهای فرهنگی در دانشگاهها و شرکت در نمایشگاههای کتاب، ارائهی قفسهی کتابهای ایرانی در کتابفروشیهای معتبر انگلستان است. در این راستا تاکنون چهار قفسهی کتابهای ایرانی در چهار کتابفروشی این کشور برپا شده است. دو کتابفروشی در لندن، یک کتابفروشی در منچستر و یک کتابفروشی در لیورپول کتابهای ایرانی را عرضه میکنند. البته در دو سال گذشته تنها دو کتابفروشی کتابهای ما را عرضه میکردند که توانستیم آن را به چهار کتابفروشی گسترش دهیم».
وی ادامه داد: «کتابفروشی «الیف» و «پی. اند جی. ولس» دو کتابفروشی مطرح و قدیمی در منچستر و لندن هستند که با رایزنی تمامی عناوین این انتشارات را که بالغ بر 50 عنوان کتاب بهزبان انگلیسی است، طی دو سال گذشته عرضه کرده و به فروش میرسانند».
شحنهتبار گفت: «همکاری با کتابفروشیهای مستقل ایدهای بود که چندی پیش به ذهنم رسید و بهخلاف انتظارم با استقبال بسیار از سوی کتابفروشیها نیز مواجه شد. از آنجا که هیچ شناختی از ادبیات ایران در آنسوی مرزها وجود ندارد، عطش شناخت و درک این ادبیات نیز بسیار است؛ بنابراین با رایزنی توانستم قفسه کتابهای ایرانی را در این دو کتابفروشی بنا کنم».
مدیر انتشارات شمع و مه همچنین از قصد خود برای توسعهی قفسهی کتابهای ایرانی در کتابفروشیهای انگلستان و آمریکا خبر داد و گفت: «این اتفاق را باید در کتابفروشیهای آمریکا نیز رقم زد. من سالها آرزو داشتم قفسهی مجزایی برای کتابهای ایرانی در کتابفروشیهای خارج از کشور داشته باشیم، اما چون تعداد عناوین اندک بود و حرکتهای جدی در این زمینه وجود نداشت، کتابفروشیها جدی نمیگرفتند». /پ
10212
قفسه کتابهای ایرانی در ۴ کتابفروشی مطرح انگلستان؛
نظر خود را بنویسید