گروه اقتصاد – رئیس صنف تعمیرکاران لوازم خانگی کرمان گفت: «مشکلات زیادی در خصوص تامین قطعه از طریق کارخانجات داریم و این مشکل باعث شده میزان شکایات از تعمیرکاران افزایش پیدا کند».
محمد احمدینژاد در گفتوگو با خبرنگار فردای کرمان با اشاره به مشکلات صنف تعمیرکاران لوازم خانگی، اظهار کرد: «قطعات در بازار کم است و قیمتها نیز حدود 100 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است».
وی با بیان اینکه کارخانجاتی که خدمات پس از فروش خود را به تعمیرکاران واگذار کردند برای تامین قطعه دچار مشکل هستند، ادامه داد: «کارخانجاتی که نمایندگی دارند قطعه را به تعمیرکاران با قیمت بالا و بسیار دیر میدهند که این مساله سبب نارضایتی مشتریان شده است».
رئیس صنف تعمیرکاران لوازم خانگی کرمان افزود: «تعمیرکاری که نمایندهی کارخانه است وظیفه دارد قطعه مورد نیاز را برای خریدارانی که وسیلهی آنها دارای گارانتی است تامین کند اما زمانی که با کارخانه تماس گرفته میشود کارخانه قطعه را با تاخیر زیاد به نمایندگی ارائه میدهد در حالی که همین قطعه را میتوان راحتتر و البته با قیمت بسیار بالاتر در بازار تهیه کرد».
وی خاطرنشان کرد: «اگر واقعا قطعه در بازار وجود دارد کارخانه هم باید قطعه را داشته باشد و به نمایندگی بدهد».
احمدینژاد با بیان اینکه کارخانجات به دلیل اینکه از ارز چهار هزار و 200 تومانی استفاده میکنند نباید قطعات را با قیمت بالا بفروشند اظهار کرد: «مشکلات زیادی در خصوص تامین قطعه از طریق کارخانجات داریم و این مشکل باعث شده میزان شکایات از تعمیرکاران افزایش پیدا کند».
وی افزود: «گاهی نیز قطعه را به تهران میفرستیم و بعد از تعمیر به مشتری تحویل میدهیم اما بعد از مدتی مجددا قطعه مشکل پیدا میکند».
رئیس صنف تعمیرکاران لوازم خانگی کرمان ادامه داد: «روزانه حدودا 10 تا 15 شکایت در خصوص تعمیر لوازم خانگی داریم که همهی این شکایات به قطعهی نامرغوب برمیگردد و یکسری هم که گارانتی هستند مربوط به کارخانهها میشود».
احمدینژاد قیمت بالای لوله مسی مورد استفاده در کولرهای اسپلیت را یکی دیگر از مشکلات صنف تعمیرکاران لوازم خانگی کرمان بیان کرد و گفت: «با وجود اینکه لوله مسی در کرمان تولید میشود اما کارخانه حاضر نیست فروش این لولهها در کرمان را به یک نمایندگی واگذار کند و به همین دلیل لوله مسی که در خود کرمان تولید میشود به تهران میرود و با وجود واسطههای زیاد با قیمت دو برابر به دست ما میرسد».
وی خاطرنشان کرد: «مکاتبات زیادی با نماینده مردم در مجلس و وزارتخانه انجام دادیم اما متاسفانه به نتیجه نرسیده است».
رئیس صنف تعمیرکاران لوازم خانگی کرمان از فعالیت 320 تعمیرکار زیر نظر این صنف به صورت قانونی خبر داد و افزود: «تعمیرکاران غیرمجاز بیشتر با ارسال آگهی در فضای مجازی و یا ارسال پیامک مشتریان را جذب میکنند و بعد مشکلات زیادی برای صنف ایجاد میکنند».
وی گفت: «شهروندان باید از تعمیرکارانی که مغازه دارند، صلاحیت آنها از طریق اماکن تایید شده و از اتحادیه پروانه گرفتهاند استفاده کنند».
احمدینژاد خاطرنشان کرد: «پروندهها و شکایاتی در خصوص استفاده از تعمیرکاران غیرمجاز در کرمان داریم و همشهریان نباید به این افراد اعتماد کنند».
وی اظهار کرد: «تعدادی از تعمیرکاران تحت پوشش اتحادیه نیز سیار هستند که شماره تلفن آنها در مرکز اطلاعات تلفنی 118 قید شده است». /پ
10390
رئیس صنف تعمیرکاران لوازم خانگی در گفتوگو با فردای کرمان مطرح کرد؛
افزایش شکایات به دلیل کمبود قطعات
شهروندان به تعمیرکاران غیرمجاز اعتماد نکنند
نظر خود را بنویسید