گروه جامعه – مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمان با بیان اینکه در حال حاضر سه هزار و 650 نفر در استان مقرری بیمه بیکاری دریافت میکنند، گفت: «تا سال گذشته استان کرمان جزو استانهایی بود که کمترین مقرری بیمه بیکاری را برقرار کرده بود زیرا با توجه به جدیت و تلاشی که در حوزهی کارفرمایان و مدیریت ارشد استان وجود دارد سعی شده اشتغال موجود حفظ شود».
به گزارش خبرنگار فردای کرمان، علی حسینی صبح امروز چهارشنبه، در نشست خبری به مناسبت هفته تامین اجتماعی اظهار کرد: «سازمان تامین اجتماعی به عنوان بزرگترین سازمان بیمهای بیش از نیمی از جمعیت کشور را تحت پوشش خود قرار داده است».
وی افزود: «در استان کرمان یک میلیون و 470 هزار نفر تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند».
حسینی ادامه داد: «سازمان تامین اجتماعی بالغ بر 50 هزار کارفرما در استان کرمان دارد که نسبت به سال گذشته کارگاههای فعال ما 12 درصد رشد داشتهاند و علیرغم شرایط اقتصادی، در استان کرمان شاهد رشد کارگاههای تحت پوشش سازمان هستیم».
وی با بیان اینکه بالغ بر 320 هزار بیمهشدهی اجباری در 50 هزار کارگاه استان کرمان مشغول به کار هستند، گفت: «150 هزار نفر بیمهشدهی توافقی نیز به عنوان حرف و مشاغل آزاد، اختیاری، کارگر ساختمانی و رانندگان تحت پوشش تامین اجتماعی هستند که در مجموع 470 هزار بیمهشدهی اصلی را در استان شامل میشوند».
مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمان بیان کرد: «110 هزار خانوار در استان کرمان مستمریبگیر تامین اجتماعی هستند که نسبت به سال قبل هفت درصد رشد داشتهاند».
وی از افزایش پنج درصدی تعداد بیمهشدگان در استان کرمان نسبت به سال قبل خبر داد و اظهار کرد: «این میزان افزایش دو برابر میانگین کشوری است که در سایهی سرمایهگذاریهای استان و تعاملات همهجانبهی بین دستگاههای متولی امر اشتغال حاصل شده است».
حسینی خاطرنشان کرد: «در یک سال گذشته بالغ بر دو هزار میلیارد تومان به عنوان تعهدات بلندمدت انواع مستمریهای بازنشستگی، از کارافتادگی و فوت، به مستمریبگیران و بیمهشدگان سازمان تامین اجتماعی پرداخت شده است».
وی با اشاره به ابلاغ بستهی حمایتی سازمان تامین اجتماعی در جهت کمک به رونق تولید افزود: «یکی از این موارد بخشودگی جرایم کارفرمایان خوشحساب است که از 13 خرداد ماه آغاز شده است و همهی کارفرمایانی که به سازمان تامین اجتماعی بدهکار هستند تا 13 شهریور سالجاری فرصت دارند با مراجعه به سازمان تامین اجتماعی و پرداخت اصل حق بیمه از بخشودگی 100درصدی جرایم برخوردار شوند».
مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمان ادامه داد: «کارفرمایان در استان کرمان بالغ بر 700 میلیارد تومان به سازمان تامین اجتماعی بدهی معوقه دارند که حدود 30 درصد این جرایمی است که میتواند به رونق تولید کمک کند و از معافیت برخوردار شوند».
وی بیان کرد: «حتی کارفرمایان میتوانند با تقسیط بدهی به مدت یک سال و پرداخت اقساط آن در موعد مقرر از 100درصد بخشودگی جرایم بهرهمند شوند که لازمهی آن تایید بحرانی بودن کارگاه در ستاد تسهیل و کارگروه رفع موانع تولید استان است و تاکنون بالغ بر پنج هزار کارگاه درخواست بخشودگی جرایم دارند».
حسینی با اشاره به کثرت تعداد مراجعین به شعب و واحدهای اجرایی سازمان تامین اجتماعی، گفت: «مطالبهی بهحقی که جامعهی هدف و شرکای اجتماعی از سازمان داشتند کاهش رفت وآمد مردم به مراکز برای دسترسی به خدمات بود که در همین راستا طرح خدمات غیرحضوری دکتر نوربخش در سازمان تامین اجتماعی تحقق یافته و امکان ارائهی حدود 30 نوع خدمت بدون مراجعهی حضوری وجود دارد».
مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمان افزود: «از 50 هزار کارفرمایی که در استان کرمان وجود دارد بالغ بر 96 درصد به صورت غیرحضوری لیست و حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی میدهند».
وی یادآور شد: «سال گذشته نزدیک به 900 هزار لیست به صورت غیرحضوری و بدون مراجعه به شعب و واحدهای اجرایی به سازمان ارسال شده است».
حسینی خاطرنشان کرد: «انواع خدمات از جمله پرداخت کمک هزینهی ازدواج، سلامت دستمزد ایام بیماری، کمک هزینهی سفر نقل و انتقال بیمار و همراه، پرداخت پروتز و سایر تعهدات کوتاه مدت و همچنین صدور و تعویض دفترچه درمانی به صورت غیرحضوری انجام میشود».
وی اظهار کرد: «امروزه هر کس در هر کجای کشور در سازمان تامین اجتماعی سابقهی پرداخت حق بیمه داشته باشد به صورت الکترونیکی سوابق او به شعبهی مورد نظر منتقل میشود و نیاز به حضور فیزیکی شخص نیست».
مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمان از اجرای طرح پروندهی الکترونیک در سال جاری خبر داد و گفت: «بر اساس این طرح همهی پروندههای بیمهشدگان در سیستم سازمان تامین اجتماعی اسکن میشوند و بعد از اجرای این طرح اربابرجوع و بیمهشدهی سازمان به هر شعبهای در کشور مراجعه کند نیاز به فیزیک پرونده برای دریافت خدمات ندارد».
وی یادآور شد: «در حال حاضر سازمان تامین اجتماعی در استان کرمان 26 شعبهی اصلی، 16 شعبهی اقماری و 12 کارگزاری فعال دارد که مشغول ارائهی خدمات در سطح استان هستند».
مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمان از کسب رتبهی برتر توسط این سازمان خبر داد و گفت: «تلاش 750 نفر از کارکنان تامین اجتماعی استان که در بخش بیمهای شاغل هستند سبب شد که سال گذشته سازمان تامین اجتماعی استان کرمان در بین 33 اداره کل به لحاظ شاخصهای نظارتی و ارزشیابی که توسط اداره کل امور استانهای تامین اجتماعی انجام میشود رتبهی اول را به خود اختصاص دهد و مورد تقدیر قرار گیرد».
وی همچنین با بیان اینکه در حال حاضر سه هزار و 650 نفر در استان مقرری بیمه بیکاری دریافت میکنند، اظهار کرد: «تا سال گذشته استان کرمان جزو استانهایی بود که کمترین مقرری بیمه بیکاری را برقرار کرده بود زیرا با توجه به جدیت و تلاشی که در حوزهی کارفرمایان و مدیریت ارشد استان وجود دارد سعی شده اشتغال موجود حفظ شود».
حسینی افزود: «تعداد مقرریبگیران بیمه بیکاری در استان نسبت به سال گذشته یک درصد افزایش داشته است».
ساخت پلیکلینیک تامین اجتماعی در رفسنجان
مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی استان کرمان نیز در این نشست گفت: «در استان کرمان در حوزهی درمان، خدمات به دو شکل مستقیم از طریق مراکز ملکی و غیرمستقیم از طریق قرارداد با موسسات دولتی، خیریه و خصوصی ارائه میشود».
امین فخر افزود: «در حوزهی درمان مستقیم در مراکز ملکی، سه بیمارستان پیامبر اعظم، امام علی زرند و غرضی سیرجان را داریم و در حوزهی درمانگاهی نیز 14 درمانگاه داریم که آخرین درمانگاه در هفتهی کار و کارگر در اردیبهشتماه امسال در راور با اعتباری بالغ بر 15 میلیارد تومان افتتاح شد».
وی اظهار کرد: «با اعتباری بالغ بر 700 میلیارد تومان در سال ارائه خدمت میکنیم که 320 میلیارد آن در مراکز ملکی و حدود 380 میلیارد در درمان غیرمستقیم و موسسات طرف قرارداد هزینه میشود».
فخر یادآور شد: «در حوزهی درمان مستقیم سالانه چهار میلیون و 700 هزار بار مراجعهی سرپایی، 63 هزار مورد بستری، 25 هزار مورد عمل جراحی و 10 هزار مورد زایمان داریم».
وی با اشاره به اجرای طرح نسخه الکترونیک در درمان غیرمستقیم، بیان کرد: «یکی از چالشهای مهم نظام سلامت ما نظام ارجاع است که اجرای طرح نسخه الکترونیک در درمان یک زیرساخت مهم برای این موضوع است که در سازمان تامین اجتماعی و بیمه سلامت در حال انجام است».
فخر با اشاره به نظارت و ارزشیابی، بر اساس مدل کارت امتیازی متوازن در مراکز افزود: «توسعهی طرحهای عمرانی نیز علیرغم تمام محدودیتها در دستور کار قرار دارد که امیدواریم در همین راستا عملیات اجرایی ساخت پلیکلینیک رفسنجان امسال شروع شود».
انجام 250 عمل جراحی قلب باز در بیمارستان پیامبر اعظم(ص)
رئیس بیمارستان پیامبر اعظم(ص) کرمان، نیز با بیان اینکه بیمارستان پیامبر اعظم(ص) در سال 93 جایگزین بیمارستان آیتالله کاشانی شد، گفت: «ظرفیت مصوب بیمارستان 300 تختخواب است اما بعد از افتتاح فعالیتهایی برای ارتقاء ارائهی خدمت در بیمارستان انجام شد».
دکتر فرهاد اشرافی با اشاره به افزایش ظرفیت بخش ای.سی.یو جنرال بیمارستان، راهاندازی بخشهای جدید نظیر بخش مادران ویژه، بخش داخلی دو شامل حوزههای عفونی و تخصص مغز و اعصاب در راستای افزایش ارائهی خدمات، اظهار کرد: «ارائه خدمت در بخشهایی نظیر آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی در سال 95 در دستور کار قرار گرفت که تاکنون حدود چهار هزار مورد آنژیوگرافی و 550 مورد آنژیوپلاستی انجام شده است».
وی ادامه داد: «جراحی قلب باز از بهمن 96 شروع شد و تاکنون 250 مورد عمل جراحی قلب باز در بیمارستان انجام شده است».
اشرافی افزود: «ام.آر.آی بیمارستان از سال 65 شروع به کار کرد که در حال حاضر به طور متوسط روزانه 35 مورد پذیرش انجام میشود». /پ
نظر خود را بنویسید