گروه جامعه ـ منصور ایرانمنش، عضو شورای شهر کرمان، در نشست عمومی این هفته شورای شهر کرمان، در نطق قبل از دستور از شهردار کرمان خواست که دربارهی وضعیت اجرای مصوبهی شورا در زمینهی احداث پارکینگ طبقاتی در شهر توضیح دهد.
به گزارش خبرنگار فردایکرمان، وی در اینباره گفت: «احداث پارکینگهای طبقاتی در دورهی قبل مصوب و در بودجهی شورا دیده شد و قرار بود جانمایی و کار آن آغاز شود به گونهای که در این دورهی شورا افتتاحیه پارکینگ را داشته باشیم».
وی خطاب به شهردار افزود: «بگویید این کار، در چه مرحلهای است و احیانا اگر کار شروع نشده به آن سرعت بدهید تا پروژههای پارکینگ طبقاتی در شهر شروع شود».
ایرانمنش همچنین دربارهی گرفتاری مردم در زمینهی پرداخت عوارض حفاری اظهار کرد: «مردم قبلا فقط به شهرداری منطقه مراجعه داشتند و الان با مصوبهای که هست باید سازمان ترافیک هم کار را تایید کند».
وی افزود: «پیشنهاد ما این است که کارشناس ترافیک در مناطق مستفر شود تا مردم مجبور نباشد هم به شهرداری منطقه و هم به سازمان ترافیک مراجعه کننند».
وی ادامه داد: «مسئلهی بعدی، کارشناسان رسمی دادگستری است که با شهرداری همکاری میکنند. تعداد محدودی از کارشناسان این کار را انجام میدهند و در دورهی شورای پنجم، تازه تعداد به 30 نفر رسیده است».
ایرانمنش اظهار کرد: «وقتی تعداد زیادی هستند که روال قانونی را طی کرده و میتوانند بهعنوان کارشناس رسمی دادگستری فعالیت کنند ضرورتی ندارد گزینشی عمل کنیم».
وی گفت: «کارشناسان زیادی هستند که قانونا میتوانند فعالیت کنند ولی حق برخی ضایع شده و به برخی بیش از اندازه کارشناسی داده میشود».
وی با تاکید بر اینکه شهرداری با هر دو کانون کارشناسان قوه قضاییه و کانون کارشناسان رسمی همکاری کند، افزود: «باید روال مشخصی تعیین باشد، اینکه کارشناس گزینش میکنند هیچ مبنای قانونی ندارد ضمن اینکه اجحاف به سایر کارشناسان نیز هست».
در اینباره، سیدمهران عالمزاده، شهردار کرمان توضیحاتی داد.
وی گفت: «احداث پارکینگهای طبقاتی در دستور کار قرار دارد. در برخی مناطق، کارشناسی هم شده ولی برخی مناطق، چون کاربری غیر پارکینگ داریم، باید با مالکان رایزنی کنیم». وی با بیان اینکه فعلا میخواهیم تملک زمینها را انجام دهیم، اظهار کرد: «در برآوردی داشتیم معلوم شد اینکه زمین را تملک کنیم بهتر است».
شهردار کرمان افزود: «دربارهی عوارض حفاری هم درست گفتید. باید مسئول حفاری آموزش ببیند تا خودش تایید ترافیکی را نیز انجام دهد که این موضوع به معاونت حملونقل ابلاغ شده است».
وی دربارهی استفاده گزینشی از کارشناسان دادگستری نیز توضیح داد: «در همهی سالهای گذشته، شهرداری تنها با پنج کارشناس همکاری داشته من اما این تعداد را به 35 نفر افزایش دادهام».
وی افزود: «کسی نیست بخواهد کارشناسی کند ما نپذیرفته باشیم».
عالمزاده ادامه داد: «علیرغم اینکه همه صلاحیت این کار را دارند ولی ما باز هم کار را رصد کنیم. کسانی که کارشناسی را زمانبر میکنند همچنین کسانی که دقتنظر کافی ندارند حذف میشوند».
وی با بیان اینکه کارشناسان دادگستری باید آموزش ویژه کارهای شهرداری ببینند، گفت: «سعی میکنیم تعداد کارشناسان را افزایش دهیم». / الف
*عکس آرشیوی است.
نظر خود را بنویسید