گروه اقتصاد - سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان بر لزوم قویتر کردن ارتباطات صادرات سوختی با کشورهای همسایه تاکید کرد و گفت: «استان کرمان ظرفیت خوبی به دلیل نزدیکی به بازارهای کشورهای پاکستان و افغانستان در بحث صادرات مخصوصا صادرات مواد سوختی دارد و با صادرات مواد سوختی میتوانیم از قاچاق سوخت بهصورت چشمگیری جلوگیری کنیم».
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، محمدعلی دهقان در جلسهی کارگروه توسعه صادرات استان کرمان با محوریت گازوییل با اشاره به مزیتهای استان کرمان در برخی کالاهای صادراتی، اظهار کرد: «استان کرمان در سالجاری حدود 570 میلیون دلار صادرات غیرنفتی داشته است».
وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی استان کرمان و نزدیکی آن به بازارهای کشورهای افغانستان و پاکستان ادامه داد: «استان کرمان ظرفیت خوبی به دلیل نزدیکی به بازارهای کشورهای پاکستان و افغانستان در بحث صادرات مخصوصا صادرات مواد سوختی دارد و با صادرات مواد سوختی میتوانیم از قاچاق سوخت بهصورت چشمگیری جلوگیری کنیم».
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان بر لزوم قویتر کردن ارتباطات با کشورهای همسایه تاکید کرد و افزود: «برخی از استانهای دیگر صادرات مواد سوختی در برنامه یا در حال انجام دارند اما متاسفانه فعالیت استان کرمان صفر است این درحالی است که هزینهی حملونقل سوخت به این کشورها از استان کرمان ارزانتر خواهد بود».
وی اظهار کرد: «باید میزان استفادهی گاز مایع در کشورهای پاکستان و افغانستان مورد بررسی قرار گیرد و بخش خصوصی میتواند صادرات گاز مایع را در دستور کار قرار دهد».
دهقان بیان کرد: «اداره گمرک مجوز لازم برای صادرات انواع مواد سوختی را دریافت کند همچنین شرکت فرآوردههای سوختی استان کرمان هماهنگی لازم بهمنظور تامین سوخت مورد نیاز صادرکنندگان استان را به عمل آورد».
سرپرست هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان تاکید کرد: «کلیهی نهادهای مرتبط در استان همهی تلاش خود را بهمنظور صادرات تا میزان یک میلیون لیتر در روز تا آخر سال 98 بهکار گیرند».
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقهی کرمان نیز در این جلسه گفت: «مجوز صادرات سوخت توسط امور بینالملل وزارت نفت صادر میشود؛ ضمناینکه نفت و گاز معمولی و یورو داریم و عمدهی نفت و گاز در سطح استان کرمان از نوع یورو است».
فضلالله اکبری با بیان اینکه سه پایانهی نفتی در استان کرمان داریم، اضافه کرد: «آمادگی همکاری با صادرکنندگان سوخت را داریم زیرا یکی از مزایای این صادرات ایجاد اشتغال است. اما باید مدنظر داشت که سازمان استاندارد و گمرک پای کار بیایند».
وی با تاکید برآنکه به دنبال فراهم کردن شرایط هستیم، اظهار کرد: «به دلیل مقرون بهصرفه بودن این مهم حتما سرمایهگذران زیادی ورود پیدا خواهند کرد و امکان دارد صادرکنندگان سوخت در استانهای دیگر به دلیل بعد مسافت این استان با مرز ادامهی فعالیت خود را در استان کرمان انجام دهند». /پ
14295
استفاده از ظرفیتهای کرمان برای صادرات فرآوردههای سوختی؛
کرمان به افغانستان و پاکستان سوخت صادر میکند

نظر خود را بنویسید