گروه اقتصاد – خشکسالی و کمبود آب در بسیاری از مناطق استان کرمان، کشاورزان را به سمت کشت گیاهان با نیاز آبی کم و استفادهی بهینه از آب موجود سوق داده است. کشت گیاهان دارویی از مواردی است که با وجود احتیاج کم به آب، درآمد بالایی برای کشاورزان دارد.
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمان با اشاره به 624 هکتار مزارع گیاهان دارویی در این شهرستان گفت: «زعفران، زیره سبز، زیره سیاه، آویشن، مرزنجوش، پنیرک، گاوزبان، ترخون، گلمحمدی، زرشک، اسطوخودوس، گلرنگ، حنا، وسمه، چای ترش، انغوزه، بهلیمو، کنگر، مریمگلی، بادرنجویه، گل زوفا، مرزنجوش، کینوا و ... از گیاهانی است که در این مزارع کشت میشود».
احمد مسعودی افزود: «در شهرستان کرمان از مزارع کشت گیاهان دارویی 739 تن محصول برداشت میشود».
وی ادامه داد: «میزان و دور آبیاری گیاهان دارویی نسبت به سایر گیاهان بسیار پایینتر است و درآمد حاصل از این گیاهان دارویی نیز بالتر از گندم، جو و یونجه است».
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمان با اشاره به اینکه مهمترین دلیل عدم اقبال کشاورزان از کشت گیاهان دارویی عدم شناخت و معرفی گیاهان دارویی، شور بودن آب و خاک اراضی است، افزود: «ترویج کشت گیاهان دارویی بهوسیلهی برگزاری کلاسهای آموزشی، آموزشهای انفرادی، بازدیدهای آموزشی، اعطای تسهیلات کشت گیاهان دارویی با سود پایین به کشاورزان بسیار موثر است». /پ
16503
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمان خبر داد
نظر خود را بنویسید