گروه جامعه – کرمان طی چند روز گذشته به دلیل وزش بادهای شدید با هوای توفانی مواجه بود اما این توفانها در مناطق شرقی و جنوبی استان با خیزش ریزگردها و گرد و غبار همراه بود، غلظت ریزگردها روز گذشته در فهرج به 100 برابر حد مجاز رسید و مدارس و ادارات ریگان را نیز تعطیل کرد. به گفتهی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان تاکنون هفت دستگاه پایش ریزگرد در بم، ریگان، فهرج، زرند و کهنوج و دو دستگاه در کرمان نصب شده اما فقدان ایستگاههای پایش گرد و غبار در مناطق مختلف میتواند مشکلاتی را برای سلامتی مردم به وجود بیاورد.
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایرنا کرمان، مرجان شاکری با اشاره به خیزش گرد و غبار طی هفتهی گذشته در برخی نقاط در شرق و جنوب استان کرمان بیان کرد: «کرمان در حوزهی گرد و غبار توجه جدی مسئولان را میطلبد که باید به این موضوع رسیدگی کرد و در غیر این صورت این مشکل پیشرفت میکند و بعدها ممکن است درمانش دشوارتر شود».
وی با بیان اینکه سازمان محیط زیست دو ایستگاه پایش ریزگردها را در شهرستانهای کهنوج و بم راهاندازی کرده است افزود: «نصب این دستگاه در شهرستانهای انار و راور نیز امسال در دستور کار قرار دارد و برای شهرستانهای شهربابک و رفسنجان نیز درصددیم بهزودی انجام شود».
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان یادآور شد: «فقدان ایستگاههای پایش گرد و غبار در مناطق مختلف میتواند مشکلاتی را به وجود بیاورد که یکی از این موارد سلامت مردم است».
وی اطلاع از وضعیت و کیفیت هوا را حق مردم دانست و افزود: «هفت دستگاه پایش ریزگردها در بم، ریگان، فهرج، زرند و کهنوج و دو دستگاه در کرمان نصب شده است».
شاکری با ابراز امیدواری از اینکه بارش باران و نزولات جوی در کاهش روند افزایش گرد و غبار تاثیر مثبتی بگذارد گفت: «رفع این مشکل نیازمند برنامههای بلندمدت، کوتاهمدت و میان مدت است».
وی اعتبارات امسال برای مقابله با گرد و غبار در استان کرمان را ۷۲ میلیارد تومان اعلام کرد و یادآرو شد: «۳۵ و نیم میلیارد به منابع طبیعی شمال استان و ۲۸.۷ میلیارد تومان به منابع طبیعی جنوب استان از محل صندوق توسعه ملی اختصاص یافته است».
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان افزود: «تجهیز بیمارستانها در مناطق کانون فرسایش بادی باید مد نظر قرار گیرد». /پ
18338
مدیرکل محیط زیست کرمان تاکید کرد
لزوم تجهیز بیمارستانها در مناطق کانون فرسایش بادی

نظر خود را بنویسید