گروه جامعه - مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد که برای پیشگیری از بیماری کرونا نیاز به مصرف مکملها نیست و منابع غذایی که حاوی بتاکاروتن یا ویتامین A هستند، مانند هویج، کدو حلوایی، شیر و لبنیات، سبزیهای زرد، قرمز، نارنجی و سبز تیره که این مواد مغذی را دارند، میتوانند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنند.
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایسنا سراسری، دکتر زهرا عبداللهی با اشاره به تغذیهی مناسب برای پیشگیری از بیماریهایی مانند کروناویروس گفت: «اگر تغذیه درست باشد و تنوع و تعادل در آن رعایت شود، سیستم ایمنی بدن تقویت شده و بنابراین برای پیشگیری از همهی بیماریها و نه فقط کرونا، مناسب است. بنابراین مردم باید به تغذیه خود توجه کنند. این یک اصل علمی ثابت شده است».
وی افزود: «باید توجه کرد در اینکه گفته میشود برخی مواد غذایی مانند سیر، زنجبیل یا مکملها برای پیشگیری از بیماریهایی چون کرونا موثرند، هیچ شواهد علمی و اثبات شدهای وجود ندارد، اما اگر مردم تنوع و تعادل را در تغذیهی روزانهی خود حفظ کنند، بسیار مفید است؛ به طوری که سبزیها و میوهها را هر روز در برنامهی غذایی داشته باشند. زیرا سبزی و میوه منبع ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند».
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه اصلا نیازی به مصرف مکملها نیست، بیان کرد: «باید توجه کرد که مصرف انواع منابع غذایی مانند همهی سبزیها و میوههای تازهی حاوی ویتامین C، به تقویت سیستم ایمنی کمک میکند».
وی افزود: «همچنین مصرف انواع منابع غذایی که حاوی بتاکاروتن یا ویتامین A هستند، مانند هویج، کدو حلوایی، شیر و لبنیات، سبزیهای زرد، قرمز، نارنجی و سبز تیره که این مواد مغذی را دارند، به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک خواهند کرد». /پ
18963
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت مطرح کرد
نظر خود را بنویسید