فردای کرمان – گروه جامعه: معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت با اشاره به افزایش نظارت بر اصناف برای رعایت پروتکلهای بهداشتی در مقابله با کرونا، گفت: «با نگاه به نوع پروتکلها و رعایت آنها توسط مردم درمییابیم بدترین نقاطی که نکات بهداشتی در آنجا رعایت نمیشود پاساژها هستند که سبب افزایش نظارت و دقت بر این مراکز شده است. خوشبختانه رستورانها در رتبهی اول رعایت پروتکلهای بهداشتی هستند و رتبهی دوم و سوم نیز به ترتیب به بانکها و ادارات و موسسات تعلق میگیرد».
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایلنا سراسری، محسن فرهادی با بیان اینکه شناخت ما نسبت به ویروس کرونا هر روز بیشتر میشود، بیان کرد: «در تهیهی دستورالعملهای اولیه تاکید به استفاده از ماسک و دستکش و گندزدایی کردیم، سپس در گام دوم بر ماسک و گندزدایی سطوح مشترک بیشتر تاکید شد ضمن اینکه مصوبات ستاد ملی کرونا لاجرم اعلام شد و تاکید این مصوبات بر افزایش نظارتهای بهداشتی بود. بر همین اساس رعایت پروتکلهای بهداشتی اختیاری نیست و به دنبال اجبار در رعایت پروتکلها، ناظرین ما مجبور به دقت بیشتر هستند».
وی ادامه داد: «سرو و عرضهی مواد غذایی به تنهایی نمیتواند سبب انتقال ویروس کرونا شود، بلکه این ما هستیم که میتوانیم آلودگی ویروسی را به غذا انتقال دهیم».
معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت با اشاره به پلمپ واحدهای صنفی که پروتکلها را رعایت نمیکردند، گفت: «هشتهزار واحد صنفی تا ۲۱ تیر و هزار و 700 واحد صنفی نیز از ۲۱ تا ۳۱ تیر ماه پلمب شدند. این تعطیلیها در همهی اصناف وجود داشته است. آرایشگاه، دفتر پیشخوان دولت و سایر واحدهای صنفی که پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکردند پلمب شدند».
فرهادی خاطرنشان کرد: «با نگاه به نوع پروتکلها و رعایت آنها توسط مردم درمییابیم بدترین نقاطی که نکات بهداشتی در آنجا رعایت نمیشود پاساژها هستند که سبب افزایش نظارت و دقت بر این مراکز شده است. خوشبختانه رستورانها در رتبهی اول رعایت پروتکلهای بهداشتی هستند و رتبهی دوم و سوم نیز به ترتیب به بانکها و ادارات و موسسات تعلق میگیرد».
وی ادامه داد: «وزارت بهداشت تمایل به تعطیلی کسب و کارها ندارد، اما با عدم رعایت موازین بهداشتی ما مجبور به پلمب برخی مراکز هستیم. با رعایت پروتکلهای بهداشتی، کسب و کارها هم رونق پیدا میکند زیرا اکنون کار و سلامتی به هم گره خوردهاند. البته تالارها در نقاط قرمز و نارنجی تعطیل میشوند اما هیچ واحد صنفی بدون اخطار قبلی تعطیل نمیشود و پیش از پلمب، واحد مربوطه اخطارها را دریافت کرده است».
معاون فنی مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت با بیان اینکه یک نظارت از سوی وزارت بهداشت و یک نظارت نیز از سوی اتاق اصناف بر واحدهای صنفی صورت میگیرد، گفت: «بنابر مصوبهی ستاد ملی مقابله با کرونا قرار است این دو تجمیع شود تا حلقهی نظارتی تنگتر شود. با توجه به اختیاراتی که وجود دارد در صورت عدم رعایت موازین بهداشتی برخلاف میلمان میتوانیم زمان تعطیلی واحد صنفی را بین یک تا سه ماه افزایش دهیم». /پ
27207
وزارت بهداشت:
پلمب 1700 واحد متخلف بهداشتی در ۱۰ روز
پاساژها بدترین مکانها از نظر رعایت بهداشت عمومی
نظر خود را بنویسید