فردای کرمان – گروه اطلاعرسانی: مدیر کل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه در بین افراد اوتیسم انسانهای مستعد، ورزشکار، هنرمند، و نخبهی زیادی وجود دارد، گفت: «مهمترین و باارزشترین کار در این مسیر، شناسایی و پرورش استعداهای نخبه در تمامی رشتههاست. این عمل باعث رشد روحی، روانی، جسمی و هویتبخشی به بچههای دارای معلولیت و اوتیسم میشود».
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی انجمن آوای فرشتگان امید کارمانیا، عباس صادقزاده در دیدار مدیر عامل و چند نفر از اعضای انجمن آوای فرشتگان با وی به مناسبت هفتهی تشکلها و مشارکتهای اجتماعی، با بیان اینکه فعالیت تشکلها در امور خیریه بسیار خداپسندانه و لازم است، افزود: «ثابت شده است که تامین فکر و آگاهسازی بسیار مهمتر از تامین نیازهای غذایی است».
وی بیان کرد: «متاسفانه در جامعه، به افراد دارای معلولیت کمتر توجه میشود و مردم هم شیوهی برخورد و رفتار با این افرد را بهدرستی نمیدانند. همین باعث میشود بسیاری از معلولین در کنج خانهها نشسته و خود را حبس و محدود میکنند».
صادقزاده ادامه داد: «خانواده و جامعه باید افراد و بچههای اوتیسم را بپذیرند و فرهنگ برخورد با آنها فراگیر و آموزش داده شود. مسلما در بین آنها انسانهای مستعد، ورزشکار، هنرمند، نخبه و ستارهی زیادی وجود دارد».
وی اظهار کرد: «مهمترین و باارزشترین کار در این مسیر، شناسایی و پرورش استعداهای نخبه در تمامی رشتههاست. این عمل باعث رشد روحی، روانی، جسمی و هویتبخشی به بچههای دارای معلولیت و اوتیسمی میشود. این استعدادها میتواند در همهی زمینهها مانند ورزشی، علمی، هنری و ... باشد که استان کرمان هم در این زمینه پیشتاز و فعال است و به واسطهی همین استعدادیابی و استعدادپروری در میان فرزندان شبهخانواده، چند سالی است که کرمان جزو استانهای اول و برتر در سطح کشور و در مسابقات ورزشی و هنری قرار دارد».
مدیرکل بهزیستی استان کرمان اضافه کرد: «با شرایط محدودیتهای کرونایی امسال شرایط با گذشته متفاوت است و برگزاری هر برنامه و مراسمی باید با رعایت دستورالعملهای بهداشتی و بخشنامههای ستاد ملی کرونا انجام شود. ما هم از هر کمک و حمایتی که در زمینهی استعدایابی و برگزاری برنامههای ویژهی معلولین بتوانیم انجام دهیم، دریغ نخواهیم کرد».
مدیر عامل انجمن آوای فرشتگان نیز در این دیدار با اشاره به عملکرد انجمن، گفت: «امسال و در ادامهی برنامههایی که سال گذشته برای پیشرفت ورزش معلولین انجام دادیم، قصد داریم تا در قسمت فوتبال افراد دارای اوتیسم بهصورت حرفهای وارد شویم و یک باشگاه را با حمایت بخش خصوصی برای این عزیزان به ثبت برسانیم».
علی ایلاقی افزود: «همچنین در حال ساخت یک نرمافزار بهصورت اپلیکیشن هستیم تا معلولین ذهنی بتوانند بهصورت آنلاین از پزشکان و روانشناسان، مشاوره و راهنمایی بگیرند و کارها و مشکلاتشان را بهصورت غیرحضوری برطرف کنند».
در پایان این دیدار تندیس انجمن آوای فرشتگان امید کارمانیا به مناسبت هفتهی تشکلها و مشارکتهای اجتماعی و بهرسم یادبود به مدیرکل بهزیستی استان کرمان اهدا شد. /پ
نظر خود را بنویسید