فردای کرمان – گروه جامعه: بخش انکولوژی کودکان بیمارستان ارجمند کرمان بهمن ماه سال گذشته به همت موسسه خیریه «کمک» (کودکان مبتلا به سرطان) و خیرین کرمانی، پس از بازسازی یکی از قسمتهای قدیمی بیمارستان ارجمند برای پذیرش کودکان مبتلا به سرطان کرمان آماده و راهاندازی شد. در حال حاضر روند درمان این کودکان در بخش انکولوژی کودکان بیمارستان افضلیپور انجام میشود که با کمبود شدید فضا و تخت مواجه است. خیرین کرمانی دست به دست هم دادند تا با احداث و راهاندازی بخش جدید، بخشی از دغدغهی خانوادههای کودکان مبتلا به سرطان را برطرف کنند اما با وجود آماده بودن این بخش و تجهیز آن به بهترین وجه ممکن، بهرهبرداری از آن همچنان معطل برخی بروکراسیهای اداری است.
مدیرعامل موسسه خیریه «کمک» در گفتوگو با فردای کرمان ضمن گلایه از مدیران دولتی و عدم حمایت آنها، گفت: «به استناد فرمایشات استاندار محترم که گفتهاند بسیاری از مدیران اعتقادی به گرهگشایی از کار مردم ندارند، بهزعم بنده به نظر میرسد برخی مسئولین به مسائل مهمتری وارد شدهاند و گرهگشایی از راهاندازی بخش انکولوژی کودکان بیمارستان ارجمند را به تاخیر انداختهاند و بیتوجه از کنار آن عبور کردهاند».
دکتر علیرضا عبدی با بیان اینکه یکی از وظایف مهم نمایندگان هر شهر گرهگشایی از مشکلات مردم است، بیان کرد: «تاکنون بارها از نمایندگان شهر تقاضا کردیم که بازدیدی از بخش انکولوژی کودکان بیمارستان ارجمند که از هر جهت آمادهی پذیرش کودکان مبتلا به سرطان است، داشته باشند اما متاسفانه پاسخی دریافت نکردیم، در حالی که بیتوجهی آنها باعث خواهد شد عدهای بر این باور باشند که برخی دوستان و نمایندگان به جای نمایندگی در امور مهم جامعه، طرفدار کارهای نمایشی هستند».
وی ادامه داد: «باید در وزارتخانه برای بهرهبرداری از این بخش تصمیمگیری شود، اما در حالی که کرمان دارای مشکلات زیادی در بخش درمان کودکان مبتلا به سرطان است، این کار با تاخیر زیاد مواجه شده و با گذشت بیش از هفت ماه از تکمیل پروژه، هنوز به بهرهبرداری نرسیده است».
مدیرعامل موسسه خیریه «کمک» با بیان اینکه طی دو سال گذشته موفق شدیم دهها میلیارد تومان از ناحیهی کمکهای خیرین برای تامین زیرساختهای درمانی سرطان کرمان جذب کنیم، گفت: «در حال حاضر پدران و مادران کودکان مبتلا به سرطان از ما انتظار دارند تا به وعدهی خودمان برای راهاندازی بخش جدید انکولوژی کودکان بیمارستان ارجمند کرمان عمل کنیم».
وی خاطرنشان کرد: «شرایط بستری، نگهداری و درمان کودکان در بیمارستان افضلیپور بسیار نامناسب است، تعداد تختهای این بخش بسیار محدود است و بیش از ظرفیت، مجبور به پذیرش کودکان بیمار هستند».
دکترعبدی ادامه داد: «به جای اینکه مسئولان استان همت کنند تا وضعیت این بخش درمانی و کودکان را سامان دهند و برای بهرهبرداری زودتر از این فضا کمر همت ببندند، موضوع را مسکوت گذاشته و به راحتی از کنار آن عبور کردهاند، چه مسالهای مهمتر از برطرف کردن دغدغهی کودک بیماری که میتواند نجات پیدا کند و به آغوش خانواده بازگردد؟».
وی با بیان اینکه من فرد سیاسی نیستم و علاقهای به این حوزه ندارم، اظهار کرد: «به همهی گروههای سیاسی مراجعه کردم و برای فراهم کردن زیرساختها و تامین نیازهای درمانی کودکان مبتلا به سرطان رایزنی کردم اما متاسفانه به نظر میرسد دولتیها علاقهای به گرهگشایی از این مشکل ندارند».
مدیرعامل موسسه خیریه «کمک» اضافه کرد: «پیشقدم شدیم تا با کمک خیرین گوشهای از مشکلات کودکان مبتلا به سرطان و خانوادههای آنها را برطرف کنیم و در این چند سال هم موفق شدیم کارهای خوبی انجام دهیم، کرمان بهزودی به دستگاه پتاسکن برای تشخیص و درمان بیماری سرطان مجهز میشود که بعد از تهران و مشهد، سومین استان دارای این تجهیزات خواهد بود».
وی با بیان اینکه نیازمند حمایت جدی مدیران دولتی هستیم، گفت: «سرطان یک بیماری فرسایشی و فراگیر است که خانواده را از نظر اقتصادی و ساختار اجتماعی بهشدت دچار آسیب میکند و کرمان برای درمان این بیماری به زیرساخت نیاز دارد، حالا که خیرین پای کار آمادهاند و حاضر هستند برای این بخش هزینه کنند، عدم همراهی مدیران دولتی میتواند موجب دلسردی آنها شود». /پ
نظر خود را بنویسید