فردای کرمان – گروه جامعه: مدیرکل دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش دربارهی احتمال توقف فعالیت مدارس به شیوهی حضوری گفت: «مرجع تصمیمگیری در اینباره ستاد ملی مبارزه با کرونا است و هر تصمیمی برای تعطیلی مجدد مدارس بر عهدهی آنهاست که تاکنون چنین موضوعی اعلام نشده است». وی تاکید کرد که با توجه به گذشت دو هفته از بازگشایی مدارس، فعلاً مستنداتی که برگزاری کلاسهای حضوری شیوع ابتلا به کرونا را افزایش داده باشد در دست نیست و برای بررسی این موضوع زمان بیشتری نیاز است.
به گزارش فردای کرمان به نقل از تسنیم سراسری، محمد محسنبیگی دربارهی دورکاری معلمانی که دارای بیماری زمینهای و خاص هستند، اظهار کرد: «در پروتکل وزارت بهداشت برخی بیماریها ذکر شده است که معلمان و دانشآموزان مبتلا به آن، نباید در مدرسه حضور یابند».
وی دربارهی جزئیات این بیماریها، توضیح داد: «بیماران با بیماری زمینهای شامل بیماری قلبی عروقی، فشار خون، دیابت، بیماریهای تنفسی زمینهای،BMI بیشتر از 30، بیماران با نقص ایمنی شامل تحت درمان با کورتیکو استروئید بیش از 12 میلیگرم، پردنیزولون بیش از دو هفته، شیمیدرمانی، بدخیمیها و پیوند اعضا، مادران باردار، دانشآموزان دارای معلولیتهای شدید جسمی و حرکتی، فلج مغزی، ناتوان و کمتوان ذهنی، اوتیسم و نابینایان نباید در مدرسه حاضر شوند».
مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بیماری ریوی جزو بیماریهای تنفسی محسوب میشود، افزود: «معلمان دارای مشکلات ریوی که ریسک ابتلا به کرونا در آنها زیادتر است با گواهی پزشک متخصص و معتمد میتوانند از شرایط دورکاری استفاده کنند».
محسنبیگی دربارهی احتمال توقف فعالیت مدارس به شیوهی حضوری یادآور شد: «مرجع تصمیمگیری در اینباره ستاد ملی مبارزه با کرونا است و هر تصمیم برای تعطیلی مجدد مدارس بر عهدهی آنهاست که تاکنون چنین موضوعی اعلام نشده است. توجه داشته باشید مدارس حدود دو هفته است که باز شدهاند و فعلاً مستنداتی که بازگشایی مدارس شیوع ابتلا به کرونا را افزایش داده باشد در دست نیست و برای بررسی این موضوع زمان بیشتری نیاز است».
وی دربارهی وضعیت رعایت پروتکلهای بهداشتی توسط مدارس، بیان کرد: «رعایت دستورالعملهای بهداشتی توسط مدارس از سوی بازرسان وزارت آموزش و پرورش و وزارت بهداشت رصد میشود و گزارشها رضایتبخش است. به دلیل اینکه حضور دانشآموزان در مدارس اختیاری است، تعداد جمعیت در هر کلاس درس اندک است از سوی دیگر مواد ضدعفونیکننده برای مدارس پیشبینی شده است».
محسنبیگی ادامه داد: «مشکل اساسی این است که عدهای از دانشآموزان ماسک نمیآورند یا ممکن است توصیههای بهداشتی را جدی نگیرند. از سمت مدرسه نظمپذیری کامل وجود دارد و حساسیت بالاست اما مهم این است که خانوادهها و دانشآموزان نیز مسائل بهداشتی را جدی بگیرند». / پ
نظر خود را بنویسید