فردای کرمان – گروه جامعه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با ارائهی توصیههای تغذیهای برای کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای تنفسی در فصل سرد سال، گفت که با مصرف میوههای تازه و سبزیجات، ویتامین Cبدن تامین میشود و سیستم ایمنی بدن نیز تقویت میشود و تا حدودی از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری خواهد شد. وی تاکید کرد در صورت ابتلا به سرماخوردگی و بیماریهای تنفسی، مصرف مایعات و بهویژه مایعات و غذاهای گرم به بهبود مبتلایان کمک میکند.
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایسنا سراسری، زهرا عبداللهی با اشاره به اینکه احتمال بروز بیماریهای تنفسی همچون سرماخوردگی در فصل پاییز افزایش مییابد، افزود: «به لحاظ تغذیهای برای جلوگیری از بروز چنین بیماریهایی توصیه میکنیم منابع تغذیهای حاوی ویتامین C بیشتر مصرف شود».
وی با بیان اینکه ویتامین C در همهی سبزیجات و میوههای تازه وجود دارد، اظهار کرد: «بعضی از میوهها مانند مرکبات، ویتامین C بیشتری دارند ولی معنایش این نیست که مابقی میوهها و سبزیجات فاقد ویتامین C هستند».
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه با مصرف روزانهی سبزیها و میوهها، ویتامین C مورد نیاز بدن تامین میشود، بیان کرد: «به دنبال مصرف میوهها و تامین ویتامین C، سیستم ایمنی بدن نیز تقویت میشود و تا حدودی از ابتلا به سرماخوردگی جلوگیری میکند. در صورت ابتلا به سرماخوردگی و بیماریهای تنفسی، مصرف مایعات و بهویژه مایعات و غذاهای گرم به بهبود مبتلایان کمک میکند».
عبداللهی ادامه داد: «نیازی به خرید قرص ویتامین C نیست، ویتامین C باید بهطور طبیعی از رژیم غذایی تامین شود که در همهی سبزیجات و میوههای تازه و خام وجود دارد. میزان ویتامین C در میوه و سبزی پخته شده کاهش مییابد. توجه کنید که رعایت تعادل و تنوع در برنامهی غذایی روزانه، سیستم ایمنی بدن را نسبت به بیماریها مقاوم میکند». /پ
نظر خود را بنویسید