فردای کرمان – گروه جامعه: سخنگوی وزارت بهداشت نسبت به انتقال ویروس کرونا با حضور در رستورانها هشدار داد و با تاکید بر اینکه باید تا حد امکان از رفتن به رستوران در شرایط کرونایی خودداری کرد، به مردم توصیه کرد به جای رفتن به رستوران از مراکزی که طبخ غذای بیرونبر دارند غذا سفارش دهند. او همچنین توصیههایی مانند اجتناب از حضور در رستورانهایی که بیش از ظرفیت ۵۰ درصدی خود استفاده میکنند و یا سیستم تهویهی نامناسب دارند، شستن و ضدعفونی کردن دستها پیش از خوردن غذا، استفاده از نوشیدنیهای بستهبندی شده، عدم استفاده از نمکدان و پرهیز از پرداخت وجه نقد، در زمان مراجعه به رستوران را مورد تاکید قرار داد.
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایسنا سراسری، سیما سادات لاری گفت: «در ایام همهگیری بیماری در کشور لزوم رعایت نکات بهداشتی در رستورانها و مراکز طبخ غذا از اهمیت ویژهای برخوردار است بنابراین توصیهی ما به مردم این است که به طور کلی سعی کنند به رستوران نروند و از مراکزی که طبخ غذای بیرونبر دارند غذا سفارش دهند».
وی به مردم توصیه کرد: «در صورت داشتن بیماری زمینهای، اکیدا از رفتن به رستورانها خودداری کنید و از حضور در رستورانهایی که بیش از ظرفیت ۵۰ درصدی خود استفاده میکنند و یا سیستم تهویهی نامناسب دارند اجتناب کنید».
لاری ادامه داد: «از میزهای غذاخوری که پوشش یکبار مصرف دارند استفاده کنید، همچنین شستوشو و ضدعفونی کردن دستها را قبل و بعد از صرف غذا فراموش نکنید، برای سفارش نوشیدنی کنار غذا حتما نوشیدنیهای بستهبندی شده سفارش دهید و از نیهای یکبارمصرف بستهبندی شده و یا لیوان یکبارمصرف استفاده کنید».
وی افزود: «نمک، فلفل و سماق باید در بستههای یک نفره سرو شود و از نمکدان و نظایر آن به هیچ عنوان استفاده نکنید. در صورت تمایل صرفا سالاد و سبزیجات دارای بستهبندی یکبارمصرف دارای مجوز سفارش دهید و همچنین از پرداخت وجه نقد بهطور جدی خودداری و از دستگاه کارتخوان استفاده کنید».
نظر خود را بنویسید