فردایکرمان ـ گروه جامعه: سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه با افزایش مقاومت سیستم ایمنی بدن میتوان از ابتلا به کرونا جلوگیری کرد، توصیه کرد که روزانه از منابع ویتامین سی شامل انواع میوهها و سبزیجات، همچنین منابع حاوی آهن و روی شامل جگر و گوشت قرمز و تخممرغ و حبوبات استفاده شود.
لاری گفت که پیاز خام حاوی ویتامین سی است و میتوان روزانه همراه با غذا آن را مصرف کرد.
وی تاکید کرد که از مصرف غذاهایی که بهخوبی پخته نشدهاند مثل تخممرغ عسلی یا کباب نیمپز خودداری شود.
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایسنا سراسری، دکتر سیما سادات لاری، گفت: ا«نجام مراقبتهای تغذیهای برای افزایش مقاومت بدن در برابر ویروسها امری ضروری است. توصیه میکنیم روزانه از منابع ویتامین C شامل انواع میوهها و سبزیها و همچنین منابع حاوی آهن و روی شامل جگر، گوشت قرمز، تخم مرغ و حبوبات استفاده کنید».
وی افزود: «توجه کنید که پیاز خام حاوی ویتامین C است و میتوان روزانه همراه با غذا آن را استفاده کرد. در تهیه سوپ و آش از شلغم که حاوی ویتامین C است استفاده کنید».
لاری ادامه داد: «از مصرف تنقلات شور، کنسروها، غذاهای چرب و سرخ شده، سوسیس و کالباس خودداری کنید».
وی اضافه کرد: «در این ایام غذاهایی که به خوبی پخته نشدهاند مانند تخممرغ عسلی یا کباب نیمپز جدا خودداری کنید. نوشیدن مایعات نیز به حفظ ایمنی بدن کمک میکند». / الف
نظر خود را بنویسید