فردای کرمان – گروه جامعه: معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به نحوهی برگزاری امتحانات دیماه دانشآموزان متوسطه، گفت که چنانچه در منطقهای امکان حضور فیزیکی دانشآموزان فراهم باشد با موافقت ستاد کرونای استان و شهرستان و رضایت والدین میتوان امتحانات را حضوری برگزار کرد و در صورت موافقت نکردن ستاد کرونا، آزمونها به صورت غیرحضوری برگزار میشود.
وی تاکید کرد که مسئولان آموزش و پرورش هیچ اصراری بر برگزاری حضوری امتحانات دی ماه ندارند و در خصوص برگزاری احتمالی امتحانات دیماه به صورت حضوری، شورای مدرسه باید تشکیل و وضعیت منطقه بررسی شود.
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایرنا کرمان، سیدمحمد حبیباللهی در نشست مجازی مدیرکل و اعضای شورای معاونان اداره کل آموزش و پرورش کرمان با اعضای شورای معاونان آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق استان کرمان، بیان کرد: «دستورالعمل برگزاری امتحانات به شهرستانها و مناطق این استان ارسال شده که بر اساس بخش اول این دستورالعمل که برای تمام دورههای تحصیلی مشترک است چنانچه در منطقهای امکان حضور فیزیکی دانشآموزان فراهم باشد با موافقت ستاد کرونای استان و شهرستان و رضایت والدین میتوان امتحانات را حضوری برگزار کرد».
وی ادامه داد: «اگر در شهرستان یا منطقهای مدیر مدرسه احساس کند که امکان حضور دانشآموزان در مدرسه وجود دارد باید از ستاد کرونا مجوز بگیرد در صورت موافقت نکردن ستاد کرونا، آزمونها به صورت غیرحضوری برگزار میشود».
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان گفت: «یکی از روشهای امتحان غیرحضوری، ارزشیابی تکوینی بر اساس ارزشیابیهای مستمر از ابتدای سال تحصیلی است که با تصمیم مدیر، معلم و نظارت شورای مدرسه نمرهای برای دانشآموزان ثبت میشود».
وی با بیان اینکه مسئولان آموزش و پرورش هیچ اصراری بر برگزاری حضوری امتحانات دی ماه ندارند، اظهار کرد: «در خصوص برگزاری احتمالی امتحانات دیماه به صورت حضوری، شورای مدرسه باید تشکیل و وضعیت منطقه بررسی شود که آیا امکان برگزاری امتحان برخط وجود دارد یا خیر؟».
حبیباللهی گفت: «همچنین وضعیت اینترنت و دسترسی تکتک دانشآموزان به آزمون مجازی باید بررسی شود اگر مشکل زیرساختی وجود دارد و امکان برگزاری آزمون مجازی نیست باید به سمت حالت دوم و امتحان حضوری با مجوز ستاد کرونای شهرستان یا منطقه، با کمترین تعداد دانشآموزان، رضایت والدین و البته رعایت همهی موارد بهداشتی برویم».
وی در خصوص دانشآموزان خوابگاهی و دانشآموزانی که از ابتدای سال تحصیلی با کمک درسنامهها و بستههای آموزشی آموزش دیدهاند، اظهار کرد: «نمرهی این دانشآموزان باید بر اساس ارزشیابی تکوینی معلم و با نظارت مدیر مدرسه ثبت شود».
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان افزود: «در ارتباط با دروس کارورزی و کارآموزی در شاخه فنی و حرفهای و کاردانش هم طبق بند چهار دستورالعمل، امتحانات بهصورت تراکمی و حضوری با رعایت کامل شیوهنامههای بهداشتی برگزار میشود که به صورت پودمانی است، برای دروس فنی و حرفهای و شایستگیها، روزی که هنرجویان در هنرستان حضور مییابند باید آن روز، روز آموزش و ارزشیابی باشد و از این فرصت برای مواردی که در زمینهی دروس کارگاهی فرصت آموزش نبوده، برای آموزش و رفع اشکال استفاده شود».
حبیباللهی درخصوص امتحانات دیماه دانش آموزان پایههای نهم و دوازدهم گفت: «امتحانات دانشآموزان بزرگسال پایههای نهم و دوازدهم برای درسهای نهایی و هماهنگ به صورت حضوری برگزار میشود که جزو موارد استثنا است».
وی بیان کرد: «در دورهی متوسطهی اول اگر ارزشیابی تکوینی با دقت انجام شده باشد، نمرات نزدیک به واقعیت است اما اگر نمرات نزدیک به واقعیت نباشد هدایت تحصیلی را دچار انحراف میکند».
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان دربارهی زمان برگزاری امتحانات تاکید کرد: «زمان برگزاری امتحانات باید مدیریت شود، زمان تعیین شده باید در محدودهی ساعت هشت تا ۲۰ باشد و به موقع و بدون تاخیر برگزار شود».
حبیباللهی افزود: «در خصوص جذب دانشآموزان بازمانده از تحصیل تلاشهای خوبی صورت گرفته و موفقیت آموزش و پرورش استان کرمان در این حوزه درخور تحسین است و ضرورت دارد این اهتمام جدی استمرار داشته باشد». /پ
نظر خود را بنویسید