فردایکرمان ـ گروه اقتصاد: استاندار کرمان گفت: «در سند سازگاری با کمآبی استان نمیخواهیم شغل صدسالهی اجدادی را از کشاورزان بگیریم بلکه هدف، رونق کشاورزی و هدفمند کردن مصرف آب است».
به گزارش فردایکرمان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری کرمان، علی زینیوند، اول دیماه در نشست با مدیران دستگاههای وابسته به سازمان جهاد کشاورزی در بخشی از سخنان خود اظهار کرد: «سند سازگاری با کمآبی را اجرا میکنیم که کشاورزی رونق گیرد و اجرای این سند به معنی از بین بردن بخشی از کشاورزی استان نیست».
زینیوند افزود: «در سند سازگاری با کمآبی استان، مصرف آب در بخش کشاورزی به شکل هدفمند دنبال میشود و به هیچوجه سازگاری این معنی را ندارد که شغل صد ساله اجدادی را از کشاورزان بگیریم».
وی تصریح کرد: «با سند سازگاری با کمآبی، در مصرف آب، صرفهجویی میشود، سرمایه کمتری برای تولید به کار می رود و میزان محصولات و درآمد و ثروت حاصل از آن بالاتر میرود».
استاندار کرمان گفت: «در حوزه کشاورزی سنتی، تنها توقع کشاورزان این شده که ضرر نکنند و اصلا ارزش کار را حساب نمیکنند، 60 تا 70 درصد کشاورزان سنتی ما این موضوعیت را دارند».
زینیوند اظهار کرد: «در سند سازگاری با کمآبی همه این مسائل دیده شده است، اجازه نمیدهیم زندگی کسی با کشاورزی است به خاطر سند سازگاری با کمآبی به مشکل برخورد کند، میخواهیم کشاورزی را پررونقتر کنیم».
وی همچنین بیان کرد: «کشاورزی جزو بخشهای سرآمد مورد توجه دولت تدبیر و امید به لحاظ اعتبارات و ساماندهی قوانین است و استان کرمان با توجه به ظرفیتهای متنوع در بخش کشاورزی، امکان تولید دانش و تغییر رویکردهای مبتنی بر دانش و تحقیقات میتواند به عنوان الگو نقشآفرینی کند».
وی، توجه به بحث تحقیقات در حوزههای مختلف، همچنین، ساماندهی محصولات کشاورزی را مورد تاکید قرار داد و افزود: «خرید تضمینی محصولات تنها در موارد محدودی است، باید به طور مشخص به محصولاتی اقلیمی استان در حوزه صادرات توجه کرد». / الف
نظر خود را بنویسید