فردای کرمان – گروه جامعه: معاون وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه به رئیسجمهور نامه زدهایم که بخشی از آموزش کلاس اول و دوم دبستان حضوری باشد، گفت: «دانشآموزان کلاس اول و دوم دبستان مهارت پایه را به صورت عملی از طریق فضای مجازی به خوبی فرا نمیگیرند بنابراین تاکید داریم که ارزیابی آنها در دو درس فارسی و ریاضی به صورت حضوری انجام شود».
وی تاکید کرد: «به شدت نگران سطح سواد این نسل هستیم و نگرانیم یادگیری آنها به خطر بیفتد».
به گزارش فردای کرمان به نقل از تسنیم سراسری، رضوان حکیمزاده دربارهی برگزاری امتحانات حضوری دانشآموزان کلاس اول و دوم دبستان اظهار کرد: «در دورهی ابتدایی امتحان به شکل سنتی و مرسوم آن وجود ندارد و دانشآموزان آزمونی ندارند».
وی افزود: «هدف ما ارزیابی وضعیت یادگیری دانشآموزان است و نه صرفاً قرار دادن آنها در معرض امتحان و آزمون، معلم میتواند در زمان مناسب و نه الزاما بازهی زمانی فعلی، این ارزیابی را در قالب گروههای کوچک به صورت حضوری انجام دهد البته این به کسب مجوز از کارگروه مدیریت و کنترل بیماری کرونای استان هم نیاز دارد».
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: «دانشآموزان کلاس اول و دوم دبستان مهارت پایه را به صورت عملی از طریق فضای مجازی به خوبی فرا نمیگیرند بنابراین تاکید داریم که ارزیابی آنها در دو درس فارسی و ریاضی به صورت حضوری انجام شود و معلم بداند، دانشآموز در چه زمینههایی نیاز به تقویت دارد و تا فرصت داریم برای شناسایی مشکلات و رفع آنها برنامهریزی جدی انجام دهیم».
حکیمزاده ادامه داد: «هدف این است که با رعایت پروتکلهای بهداشتی از میزان یادگیری دانشآموزان کلاس اول و دوم در دو درس ریاضی و فارسی ارزیابی حضوری انجام گیرد و اگر نیاز بود برای برنامهی جبرانی است، اقدام شود».
وی افزود: «دربارهی ضرورت آموزش حضوری دانشآموزان کلاس اول و دوم دبستان، نامهای به رئیسجمهور فرستادیم؛ با شیوع کرونا بسیاری از کشورها مدارس را تعطیل نکردند ما نیز امیدواریم برای پایههای مهم یعنی کلاس اول و دوم دبستان با همکاری وزارت بهداشت در گروههای کوچک بتوانیم طی ساعات محدودی در طول هفته بخشی از آموزش را به صورت حضوری ارائه دهیم».
حکیمزاده گفت: «طبق پروتکلهای جدید وزارت بهداشت، اجتماع بیش از 15 نفر مجاز نیست و باید به این موضوع دقت شود، امیدواریم بر این اساسی و طی جلسات کارشناسی امکان آموزش حضوری فراهم شود چراکه به شدت نگران سطح سواد این نسل هستیم و نگرانیم یادگیری آنها به خطر بیفتد». /پ
نظر خود را بنویسید