فردای کرمان – گروه جامعه: با شیوع کرونا یکی از مهمترین تاکیدات پزشکان و متخصصان، تقویت سیستم ایمنی بدن است تا در صورت ابتلا به بیماری، بدن توانایی کافی برای مقابله با آن را داشته باشد.
وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه عوامل متعدد تغذیهای میتوانند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنند در کنار توصیه به مصرف مواد غذایی حاوی ویتامینهای A، C و D، بر ورزش، کاهش اضطراب و احساسات منفی، تغذیه و رژیم مناسب و آبرسانی کافی به بدن نیز تاکید میکند.
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایسنا سراسری، وزارت بهداشت با بیان توصیههایی در خصوص مصرف مواد غذایی برای تقویت سیستم ایمنی بدن، به نکاتی اشاره کرد که در ادامه میخوانید:
* مصرف غذاهای حاوی روی و سلنیوم مانند غذاهای دریایی، غلات، برنج، شیر، فرآوردههای لبنی و زردۀ تخممرغ
* مصرف ویتامین A : جگرسیاه، شیر، تخممرغ، ماهی، اسفناج، هویج، کدو حلوایی و گوشت قرمز
* مصرف ویتامین C : میوهها، مرکبات، گوجه فرنگی، فلفل قرمز و سبز، کیوی و توتفرنگی
* مصرف ویتامین B : گندم، برنج، جو، سیبزمینی، ماکارونی، موز، شیر، پنیر، ماهی و تخم مرغ
* مصرف ویتامین D و امگا۳: انواع ماهیها، قارچ و زردۀ تخممرغ
* مصرف آهن و ید: تخم مرغ، گوشت قرمز، اسفناج، لوبیا، میگو، زردآلو و بادام
* کاهش اضطراب و احساسات منفی: تنش و استرس باعث افزایش کورتیزول و کاهش سیستم ایمنی بدن میشود.
* عدم مصرف سیگار و قلیان: مواد شیمیایی مضر موجود در دود سیگار دفاع طبیعی بدن را تضعیف میکنند.
* عدم مصرف الکل: الکل باعث نابودی سلولهای آنتیبادی و کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن میشود.
* تغذیه و رژیم مناسب: سلامت سلولهای سیستم ایمنی به رژیم غذایی صحیح ارتباط دارد.
* وزن مناسب و ورزش و تحرک: ورزش منظم یکی از ارکان زندگی سالم است و باعث تناسب اندام میشود.
* خواب کافی و شادابی: کمبود خواب و خستگی، سیستم ایمنی را از ترمیم توان دفاعی خود ناتوان میکند.
* آبرسانی کافی به بدن: نوشیدن آب کافی به خروج مواد سمی، مضر و مواد دفعی از بدن کمک میکند.
نظر خود را بنویسید