فردای کرمان – گروه جامعه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نسبت به عوارض مصرف غذاهای آماده و فستفودها در دوران قرنطینهی خانگی هشدار داد و گفت: «مواد غذایی پرنمک، شیرین و پر چرب، زمینهساز اضافه وزن و چاقی و به تبع آن افزایش احتمال ابتلا به کرونا، دیابت، پر فشاری خون، چربی خون بالا است و مرگ ناشی از کووید ۱۹ را افزایش میدهند».
به گزارش فردای کرمان به نقل از مهر سراسری، زهرا عبداللهی بیان کرد: «افراد مبتلا به بیماریهای غیرواگیر ازجمله، بیمارهای قلبی عروقی، کبدی، پرفشاری خون، دیابت، آسم و مشکلات تنفسی، بیماران سرطانی و مبتلایان به اضافه وزن و چاقی، بیش از بقیه مستعد ابتلا به کرونا هستند».
وی با اشاره به خانهنشینی اجباری در روزهای کرونایی، افزود: «قرنطینهی خانگی یکی از عواملی است که مصرف تنقلات و فستفودها را افزایش داده است. مواد غذایی پرنمک، شیرین و پر چرب، زمینهساز اضافه وزن و چاقی و به تبع آن افزایش احتمال ابتلا به کرونا، دیابت، پر فشاری خون، چربی خون بالا است و مرگ ناشی از کووید ۱۹ را افزایش میدهند».
عبداللهی خاطرنشان کرد: «در این دوران باید بیشتر مراقب سلامتی خود بود و به مواد غذایی و تنقلاتی که خریداری و مصرف میکنیم، توجه بیشتری داشته باشیم تا این دوران همهگیری را با سلامتی پشت سر بگذاریم».
وی تاکید کرد: «در شرایط همهگیری کرونا، به منظور تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به کووید ۱۹ باید توجه ویژهای به مواد غذایی مصرفی خودمان داشته باشیم». /پ
نظر خود را بنویسید