فردای کرمان – گروه جامعه: وزارت بهداشت اعلام کرد که پوستهی تخممرغ غیر بستهبندی در معرض آلودگیهای محیطی و ترشحات تنفسی افراد مختلف قرار دارد، بنابراین در شرایط همهگیری ویروس کرونا از خرید و مصرف تخممرغ غیربستهبندی خودداری کنید.
وزارت بهداشت همچنین با تاکید بر ضدعفونی کردن بستهبندی تخممرغ و نگهداری آن با بستهی اصلی در یخچال، توصیه کرد: تخممرغ را از فروشگاههایی که مبادرت به نگهداری تخممرغ در یخچال میکنند، خریداری کنید.
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایسنا سراسری، بنابر اعلام وزارت بهداشت، برای خرید و نگهداری تخممرغ باید نکات بهداشتی زیر را مورد توجه قرار دهید:
* پوستهی تخممرغ غیر بستهبندی در معرض آلودگیهای محیطی و ترشحات تنفسی افراد مختلف است، بنابراین در شرایط همهگیری کرونا از خرید و مصرف تخممرغ غیربستهبندی خودداری کنید.
* تخممرغ را در بستهبندیهای بهداشتی خریداری و بستهبندی آن را ضدعفونی کنید.
* تخممرغ بستهبندی شده را با بستهیاصلی آن در یخچال نگهداری کنید.
* بلافاصله پس از خرید تخممرغ، آن را در یخچال بگذارید.
* تخممرغ را از فروشگاههایی که مبادرت به نگهداری تخممرغ در یخچال میکنند، خریداری کنید.
* تخممرغهای غیربستهبندی را به دلیل اینکه دارای امکان شکستگی، ترک و آلودگی هستند، خریداری نکنید.
* اگر در طی حمل به منزل، تخممرغی ترک برداشت و یا شکست محتویات آن را در یک ظرف تمیز و درپوشدار ریخته، در یخچال نگهداری و طی حداکثر دو روز آن را مصرف کنید.
* هرگز تخممرغ را برای نگهداری نشویید زیرا راه ورود میکروب از طریق منافذ موجود روی پوسته باز میشود و آلودگی به داخل آن راه مییابد، ولی بستهبندی آن را ضدعفونی کنید.
* بهترین درجهی حرارت نگهداری تخممرغ در یخچال صفر تا ۴ درجهی سانتیگراد و رطوبت ۸۵ درصد است.
* گرمای بیش از حد باعث تسریع در کاهش کیفیت تخم مرغ و افزایش سرعت فاسدشدگی آن میشود که این امر خود را با مخلوط شدن زرده و سفیده نشان میدهد.
* تخممرغ دارای روزنههای بسیاری در سطح پوستهی خود است و از این طریق قادر است بوی سایر مواد غذایی را به خود جذب کند، برای جلوگیری از این امر تخممرغها را در بستهبندی خود در یخچال نگهداری کنید.
* تخممرغ تازه را میتوان حدود ۴ هفته در یخچال نگهداری کرد. تخممرغ نیز مانند همهی مواد غذایی باید تاریخ مصرف مناسبی داشته باشد. /پ
نظر خود را بنویسید