فردای کرمان – گروه جامعه: وزیر بهداشت با بیان اینکه واکسن کووید ۱۹ را به زحمت در این اوضاع بحرانی تهیه کردهایم که به افراد بر اساس اولویتهای سند ملی واکسیناسیون کرونا تزریق شود، تاکید کرد که متخلفان تزریق واکسن خارج از ضابطه به مراجع قضایی معرفی میشوند.
نمکی همچنین از آغاز تزریق یک میلیون دوز واکسن کرونا خبر داد و از روسای دانشگاهها و معاونین بهداشت و درمان دانشگاهها خواست دقت کنند تا کسی که در اولویت نیست، واکسن تزریق نکند.
وی بر اجرای پروتکلها نیز تاکید کرد و از دانشگاههای علومپزشکی خواست تا مراکز 16 ساعته و سرپایی را گسترش دهند تا مردم سرگردان نشوند.
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایسنا سراسری، سعید نمکی 30 فروردینماه در چهاردهمین اجلاس مجازی روسای دانشگاهها و دانشکدههای علومپزشکی سراسر کشور، اظهار کرد: «مردم را دریابید. گروهی از مردم در خانه ماندند و سفر نکردند، اما گروهی نیز گوش نداده و به سفر رفتند. نباید به دلیل عدم پیروی از توصیههایمان، مردم را تنها بگذاریم. قسم خوردهایم به مردم رسیدگی کنیم، حتی آنهایی که ممکن است پروتکلها را شکسته باشند».
وی افزود: «خودتان را برای تزریق پنج روزهی یک میلیون دوز واکسن کرونا در قالب فاز یک سند ملی واکسیناسیون کووید۱۹ آماده و به سرعت برنامهریزی کنید. نباید در این فرآیند، دقتتان را کاهش دهید. از روسای دانشگاهها و معاونین بهداشت و درمان دانشگاهها می خواهم که حتما دقت کنند. مبادا کسی که در اولویت نیست، واکسن تزریق کند و چنانچه اتفاقی بیفتد که منجر به بیعدالتی در نظام سلامت شود را نخواهم بخشید».
وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه دانشگاههای علومپزشکی باید از سیاستزدگی دور باشند، بیان کرد: «واکسن کووید ۱۹ را به زحمت در این اوضاع بحرانی تهیه کردهایم که به افراد بر اساس اولویتهای سند ملی واکسیناسیون کووید۱۹ تزریق شود و هر یک مورد اگر خارج از ضابطه باشد، حتما مورد بازخواست و معرفی به مراجع قضایی قرار خواهد گرفت».
وی خطاب به روسای دانشگاههای علومپزشکی در این نشست مجازی، گفت: «حتما باید بر اجرای پروتکلها اصرار بیوقفه داشته باشید. رئیس دانشگاه علومپزشکی مسئول ایستادگی بر اجرای پروتکلها است و اگر جایی پروتکلشکنی شد، حتما به مقامات ذیصلاح از جمله دادستانها و مقامات استانی منعکس و به بنده نیز رونوشت کنید. امروز، روز مماشات نیست و مصالحه کردن با جان مردم، کار بسیار فریبکارانه و خیانتکارانهای است. بر اجرای پروتکلها بایستید، چون هر قدر اجرای پروتکلها ضعیفتر شود، آمار ابتلا و مرگ و میر بالاتر خواهد رفت».
وزیر بهداشت، تاکید کرد: «حتما باید درمانگاهها و مراکز سرپایی را به اندازهی کافی، توسعه دهیم. مردم نباید سرگردان شوند و باید به این مراکز، دسترسی داشته باشند. تمامی دانشگاههای علومپزشکی باید مراکز ۱۶ ساعته را توسعه دهند تا در این مراکز امکان تست و ارائهی داروهای ضدویروس وجود داشته باشد، همچنین اطلاعرسانی مناسبی نیز در این زمینه به مردم ارائه شود». /پ
نظر خود را بنویسید