فردای کرمان – گروه جامعه: سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه تغذیهی صحیح و مناسب تاثیر زیادی بر تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابله با کووید ۱۹ دارد، تاکید کرد که روزهداران برنامهی غذایی متنوع و متعادل یعنی مصرف انواع مختلف مواد غذایی همراه با محدود کردن مصرف غذاهای دارای چربی، کلسترول، قند، نمک و ترکیبات افزودنی را رعایت کنند و از حذف وعدۀ سحری بپرهیزند.
وی همچنین از مردم خواست با توجه به فرارسیدن ماه مبارک رمضان و شیوع ویروس کرونا در موج چهارم، از برگزاری هرگونه مراسم افطاری در این ایام به طور جدی پرهیز کنند.
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایسنا سراسری، سیما سادات لاری بیان کرد: «افراد مبتلا به فشار خون بالا، بیماریهای قلبی، سرطان و دیابت که بیشتر در معرض ابتلا به کووید ۱۹ هستند، در مورد روزهداری با پزشک خود مشورت کنند».
وی ادامه داد: «با توجه به طولانی بودن مدت زمان روزهداری، حذف وعدهی غذایی سحر، باعث ضعف سیستم ایمنی بدن شده و احتمال ابتلا به کووید ۱۹ را افزایش خواهد داد».
سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: «از طرفی تغذیهی صحیح و مناسب تاثیر زیادی در تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابله با کووید ۱۹ داشته و رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی با استفاده از همهی گروههای غذایی، باعث بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن میشود».
لاری گفت: «ضروری است روزهداران استفاده از برنامهی غذایی متنوع و متعادل یعنی مصرف انواع مختلف مواد غذایی همراه با محدود کردن مصرف غذاهای دارای چربی، کلسترول، قند، نمک و ترکیبات افزودنی را در دستور کار رژیم غذایی خود قرار دهند».
نظر خود را بنویسید