گروه اطلاعرسانی: مدیردفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان گفت: «طبق مصوبهی سازمان پدافند غیرعامل کشور، همهی مراکز حساس و حیاتی باید مجهز به مولد اضطراری تامین برق باشند».
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان، مهدی اسلامی در حاشیهی رزمایش سراسری تست آماده بکاری مولدهای اضطراری برق که با حضور مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان انجام شد، افزود: «برخی دستگاهها و مراکزی که نیاز مبرم به برق دارند، هنوز نسبت به تامین مولد اضطراری اقدام نکردهاند که باید هرچه سریعتر در اینباره اقدام کنند».
وی اضافه کرد: «در شمال استان کرمان بیش از 180 مرکز دارای مولد اضطراری وجود دارد که در زمان پیک بار 60 تا 65 مگاوات به کاهش پیک کمک میکند».
وی گفت: «70 مرکز حساس دارای سطحبندی نظیر پمپبنزینها، بیمارستانها و نانواییها نیز وجود داشته که با توجه به حساسیت کار در صورت اضطرار و اعلام نیاز از سوی مرکز دیسپاچینگ کشور، برق آنها قطع خواهد شد».
اسلامی با اشاره به اینکه شبکهی برق ناپایدار است، ادامه داد: «ناپایداری ایجاد شده متاثر از شرایط جوی و بحرانی و افزایش بار میباشد که ممکن است خاموشیهای ناخواسته به مشترکین تحمیل شود».
وی وجود واحدهای پراکندهی تولید برق و مولدهای اضطراری تامین برق در سازمانها و مراکز حساس ازجمله بیمارستانها را ضروری خواند و خاطرنشان کرد: «فعالیتهای خوبی در سالهای اخیر صورت گرفته است».
وی به عقد تفاهمنامه با شرکت نفت برای تامین سوخت دولتی اشاره کرد و افزود: «از نهم تا 22 خردادماه سالجاری با قطع مراکز دارای دیزل ژنراتور در ساعات پیک بار، بیش از 34 مگاوات کاهش مصرف را شاهد بودیم که این مهم تا پایان فصل پیک اواخر مردادماه ادامه خواهد داشت».
اسلامی با بیان اینکه هنوز برخی مراکز حساس و حیاتی برای تامین مولد اضطراری اقدامی نکردهاند، توصیه کرد: «همهی دستگاههایی که نیاز ضروری به برق پایدار دارند، باید نسبت به تامین مولد اقدام کنند».
نظر خود را بنویسید