فردای کرمان – گروه جامعه: معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور در بازدید از کارخانه سیمان کرمان، دلیل اصلی افزایش قیمت سیمان را کاهش تولید به دلیل مشکل تامین برق کارخانجات بیان کرد و گفت که کارخانه سیمان کرمان به دلیل مشکلات تامین برق، اکنون با یکسوم ظرفیت فعالیت میکند.
به گزارش فردای کرمان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری کرمان، بابک دینپرست شامگاه سهشنبه ۵ مردادماه در سفر به کرمان از کارخانه سیمان و کارخانه آلومینیوم هزار کرمان بازدید کرد.
وی در جریان این بازدیدها، هدف از سفر به استان کرمان را بررسی مشکلات واحدهای تولیدی استان در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید بیان کرد و گفت: «وضعیت واحدهای تحت تملک شبکهی بانکی، احیای واحدهای تعطیل و نیمهتعطیل استان و واحدهای صنعتی مستقر در شهرکهای صنعتی از جمله مباحثی است که در کارگروه استانی تسهیل و رفع موانع تولید استان مورد بررسی قرار خواهد گرفت».
قائممقام ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کشور، مهمترین مشکل کارخانهی سیمان را قطعی برق و مشکلات در تامین برق بیان کرد و افزود: «کارخانه سیمان کرمان به دلیل مشکلات تامین برق، اکنون با یکسوم ظرفیت فعالیت میکند».
وی خاطرنشان کرد: «در ارتباط با صادرات سیمان اطلاعی ندارم اما از مباحث و عوامل اصلی افزایش قیمت سیمان، کاهش تولید به دلیل مشکل تامین برق کارخانجات است».
دینپرست، از توافق وزارت صمت و نیرو برای فعالیت واحدهای صنعتی و مصرف برق آنها در شرایط کنونی پیک مصرف خبر داد و گفت: «براساس این توافق، برای بخشی از صنایع فردا تصمیمگیری میکنیم».
وی همچنین با اشاره به مشکل کارخانه آلومینیوم هزار کرمان به دلیل واردات مشابه کالاهای تولیدی این واحد، بیان کرد: «از سازمان صمت خواستیم که اسناد را در اختیار ما قرار دهند و اگر مشخص شود که میزان تولید داخل این واحد، کفاف نیاز را دارد، باید جلوی واردات گرفته شود».
معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور با اشاره به مشکلات تعطیلی واحدهای تولیدی در شهرکها و مناطق صنعتی، افزود: «هزار و ۱۱ شهرک و ناحیهی صنعتی و منطقهی ویژه در کشور وجود دارد که ۸۲ درصد این مناطق و شهرکها فعال هستند و حدود ۴۷ هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی در این شهرکها و ناحیهها حضور دارند که ۱۸ درصد آنها غیرفعال هستند».
وی اظهار کرد: «تعداد شهرکها و نواحی صنعتی استان کرمان ۴۲ مورد است که هزار و ۳۵۰ واحد تولیدی دارند و در سطح استان ۲۱ درصد آنها غیرفعال هستند و باید برای آنها تصمیمگیری شود». /پ
نظر خود را بنویسید