فردایکرمان ـ گروه جامعه: عضو انجمن صنفی کارفرمایان کارخانجات ماکارونی گفت: «به دلیل کاهش تولید گندم مارون مخصوص تولید ماکارونی در پی مشکلات آبی و همچنین وجود مشکلاتی در واردات، گندم مورد استفاده بسیاری از تولیدکنندگان، مخصوص نان است که باعث افت کیفیت ماکارونی شده است».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایسنا سراسری، سید یاسر میراحمدی، ششم شهریورماه، با بیان اینکه گندمی که به تولیدکننده های ماکارونی داده می شود، گندم مارون، ویژه تولید ماکارونی نیست، اظهار کرد: «گندمی که در حال حاضر به تولیدکنندهها داده میشود ویژه تولید نان است، به همین دلیل برای تولید ماکارونی کیفیت پایینی دارد. این در حالی است که برای تولید آرد ویژه ماکارونی هر کیلو گندم تنها ۳۰ درصد از آن آرد را تامین میکند».
وی افزود: «در ایران قبلا گندم دوروم که محصول تولید ماکارونی است در استانهای خوزستان و فارس کشت میشد که در حالا بخش زیادی از این زمینها به کشت برنج اختصاص پیدا کردهاند، به همین دلیل آرد ویژه ماکارونی باید از طریق واردات تامین شود». / الف
نظر خود را بنویسید