فردای کرمان – گروه اطلاعرسانی: آیین اختتامیهی جشنواره سراسری مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاههای خبری «سردار آسمانی» با موضوع سردار شهید حاجقاسم سلیمانی، شامگاه پنجشنبه با معرفی برگزیدگان و با حضور معاون استاندار کرمان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، رئیس خانه مطبوعات استان و مسئولین شهرستان سیرجان و جمعی از معاونین و مدیران شرکت گلگهر و اهالی رسانه در سیرجان برگزار شد.
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی و امور بینالملل شرکت گلگهر، محمدرضا نژادحیدری مدیرعامل خانه مطبوعات استان کرمان در این مراسم با اشاره به اینکه این جشنواره به صورت تخصصی و سراسری و با حمایت شرکت گل گهر برگزار شد، گفت: «از بین ۵۱۰ اثر رسیده به دبیرخانهی جشنواره، ۳۱۶ اثر به مرحلهی داوری نهایی رسیدند. ۲۵ استان کشور در جشنواره شرکت کردند و کرمان با ۱۸۶ اثر بیشترین تعداد آثار را داشت».
در ادامه حجتالاسلام والمسلمین حسینی، امامجمعه سیرجان با بیان اینکه هدف، بیان مکتب حاج قاسم است، اظهار کرد: «مکتب او یعنی مکتب اسلام ناب محمدی است و وظیفهی ما تبیین اسلام ناب و مکتب حاج قاسم است».
مدیر حراست شرکت گل گهر نیز در این آئین گفت: «حاج قاسم سلیمانی فقط متعلق به دنیای اسلام نبود بلکه متعلق به تمام عدالتخواهان جهان و کسانی که داعیهی دفاع از مظلومان را دارند، بود».
مهندس حسین شاهمرادی افزود: «این جشنواره به منظور تبیین و ترویج دستاوردهای سردار سلیمانی برگزار شد و از آنجا که شرکت گلگهر خود را در قبال مسائل فرهنگی مسئول میداند، برنامهها و جشنوارههای دیگری را همچون گذشته برگزار خواهد کرد».
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان نیز در این مراسم خاطرنشان کرد: «ظرفیت سیرجان در حوزهی فرهنگ و رسانه بالاست و چون مدیران اجرایی و دولتی نگاه ویژهای به فرهنگ دارند، شاهد رویدادهای مستمری در سیرجان هستیم».
محمدرضا علیزاده افزود: «جشنوارهی حاضر، هم از جنبهی رسانهای و هم موضوع آن که دربارهی سردار سلیمانی است، حائز اهمیت است. ما در وزارت ارشاد تلاش کردیم از قالبهای مختلف برای ترویج مکتب سردار استفاده کنیم. رسانهها بایستی از ابزارهای رسانهای در جهت معرفی شخصیت و منش سردار سلیمانی استفاده کنند».
در این آیین، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سیرجان نیز گفت: «مقام معظم رهبری فرمودند به شهید سلیمانی به شکل یک مکتب و مدرسه درسآموز نگاه کنید».
سرهنگ علی دستوری بیان کرد: «علاوه بر انبیا در طول تاریخ افرادی وجود داشتهاند که خداوند به آنها رسالت داده و آنها را اسوه و الگو قرار داده که حاج قاسم یکی از این افراد است».
معاون استاندار کرمان نیز ضمن ابلاغ پیام استاندار کرمان به این جشنواره، گفت: «چون در زمان جنگ سرباز حاج قاسم بودم فکر میکردم کسانی که او را میشناسند و دیدهاند، دوستش دارند، ولی بعد از شهادتش متوجه شدم کسانی وجود دارند که او را ندیدهاند ولی شناخت و مهر بیشتری نسبت به او دارند».
دکتر حسین محرابی تاکید کرد: «خیلی خوب است شرکتهای اقتصادی کارهای فرهنگی عمیق انجام بدهند و از شرکت گلگهر برای پیگیری ایدهی چنین جشنوارهای تشکر میکنم».
در پایان این آئین، برگزیدگان جشنواره معرفی و از ایشان به شرح ذیل تجلیل شد:
در رشتهی تیتر، هیات داوران اثری را شایسته رتبهی اول ندیدند؛ رتبهی دوم به صورت مشترک به «نسیم سلیمانی» از هفتهنامهی تجارت، معدن و فولاد و «هدی رضوانی» از فصلنامهی معراج تعلق گرفت و رتبهی سوم به صورت مشترک به «عبدالله الماسی» از خبرگزاری ایرنا استان کرمانشاه و «نجمه حسنی» از ایرنا استان کرمان تعلق گرفت.
در رشتهی مصاحبه «محسن فاطمینژاد» از روزنامه قدس مشهد، «مریمسادات آجودانی» از خبرگزاری فارس استان تهران و «هادی کاربخش» از هفتهنامهی یزدان کرمان به ترتیب اول تا سوم شدند.
در رشتهی گزارش، «مهری فروغی» از خبرگزاری تسنیم استان اصفهان نفر اول شد و رتبهی دوم به صورت مشترک به «مصطفی قطبی جشوقانی » از خبرگزاری ایرنا مشهد و «هدی رضوانی» از فصلنامهی معراج تعلق گرفت و «مینا مولایی» از روزنامه جامجم تهران رتبهی سوم را کسب کرد».
در رشتهی یادداشت و سرمقاله، «احمدرضا تخشید» از هفتهنامهی پاسارگاد سیرجان نفر اول شد و رتبهی دوم به صورت مشترک به «رقیه توسلی» از روزنامه قدس و «خلیل هماییراد» از خبرگزاری میزان تعلق گرفت و «کبری سعادتی» از دوهفتهنامه آزنا از استان اردبیل سوم شد.
در رشتهی طراحی و صفحهآرایی، «نرگس بامری» از روزنامه کرمان امروز، «فریدون حسینی» از هفتهنامه آذریورد اردبیل و «محمد کرمی» از روزنامه صبح ساحل استان هرمزگان به ترتیب اول تا سوم شدند.
در رشتهی عکس، «محمدحسن صلواتی» از شهرآرانیوز مشهد، «مهدیه غفوریان» از خبرگزاری فارس شهر مشهد و «ابوذر احمدیزاده» از ایرنا استان کرمان به ترتیب رتبههای اول تا سوم را به خود اختصاص دادند. /پ
نظر خود را بنویسید