گروه اطلاع رسانی - مدیر گاز رسانی شرکت ملی گاز ایران به همراه رئیس امور مهندسی و فناوری، روند پیشرفت پروژههای گازرسانی در استان کرمان را بررسی کردند. بهگزارش فردایکرمان به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان کرمان؛ مدیرگازرسانی شرکت ملی گاز ایران در این بازدید با برشمردن اقدامات انجام شده درجذب اعتبارات پروژه ها گفت : «در سال گذشته شش هزار و 500 میلیارد تومان اعتبارات بخش گازرسانی جذب شده است و حدود 9 هزار میلیارد تومان نیز باید طی سال جاری جذب شود. بنابراین حجم بالای پروژه های تعریف شده در برههی کنونی فقط با کار جهادی در شرکتهای گاز استانی و تلاش پیمانکاران سختکوش میسر میشود».
مهندس مومنی همچنین با برشمردن استراتژیهای شرکت ملی گاز باتاکید بر لزوم برند سازی و نقشآفرینی این شرکت در عرصههای ملی و منطقهای و جهانی افزود : «اکنون که وارد 50 سالهی دوم عمر شرکت ملی گاز ایران شدهایم و در حال دستیابی به اهداف توسعهای خود دربخش گازرسانی شهرها و روستاهای کشور هستیم باید علاوه برافزایش کیفیت خدمات، با توسعه مشارکتها و استفاده از تکنولوژیهای جدید، طراحیهای بهینه واستفاده از منابع و سرمایههای انسانی کارآمد ، نگاه ارباب رجوعی به کار و تلاش و با نگاه به الگو های دینی و ملی خود به مردمی که به انقلاب پایبند هستند خدمت شایسته ارائه کنیم تا آحاد مردم خوب و ولایتمدار ایران اسلامی کیفیت خدمات ارائه شده را باتمام وجود احساس کنند».
مومنی همچنین با تاکید بر پنج اصل و خصوصیت صداقت، صمیمیت، صبوری، صلابت و صراحت، همکاران را به داشتن این صفات تشویق کرد و لزوم انجام امور با اتکاء به این پنج صفت را یادآوری کرد.
وی با اشاره به مشترکین صنعتی و عمده ادامه داد: «این استان یکی از مهمترین قطبهای صنعتی جنوب کشور است و در بخش گازرسانی به صنایع، زیرساختهای خوبی ایجاد شده؛ به گونهای که در حال حاضر بالغ بر 780 واحد صنعتی اعم از نیروگاه های کرمان، کهنوج، سیرجان، سرچشمه، کارخانهها، گلخانهها، مجتمعهای صنایع غذایی، کورههای آجرپزی و ... بهرهمند از گاز طبیعی هستند و این تعدد صنایع فعال، مصرف گاز استان را به لحاظ اختصاص سهم مصارف گاز از سایر بخشها متمایز کرده است».
مومنی در ادامه افزود : «با توجه به زلزلهخیز بودن استان کرمان، انجام امور مقاومسازی و ارتقاء آمادگی در مسیر بحران بسیار حائز اهمیت است. همچنین انجام پژوهش در جلوگیری از هدر رفت گاز که متاسفانه در حال حاضر حجم بسیار زیادی را به خود اختصاص داده از جمله موارد مهم پژوهشی است.
برپایهی این گزارش، در جریان این بازدید؛ مهندس فلاح مدیر عامل شرکت گاز استان کرمان به روند مثبت گازرسانی در استان و شهرستانهای جنوبی اشاره کرد و گفت: «چهار پروژهی فعال خط انتقال در شهرستانهای بم (خط انتقال نرماشیر-فهرج)، جیرفت(هنزا و رابر و جیرفت و بافت (ارزوئیه –وکیل آباد) بهطول 187 کیلومتر و 10 پروژه فعال خط تغذیه در سراسر استان بطول 302 کیلومتر و در دست اجرا قراردادن 12 شهر و 246 روستا که بهزودی سه شهرستان جیرفت، نرماشیر و فهرج با هزینه ای بالغ بر 100 میلیارد تومان از نعمت گاز برخوردار خواهند شد«. وی افزود: «همهی این اقدامات گوشهای از حرکت رو به رشد و پرشتاب گاز رسانی در استان است که با تلاش شبانهروزی کارکنان شرکت گاز استان کرمان، حمایتهای شرکت ملی گاز ایران، تعامل بسیار خوب با نمایندگان محترم مجلس و مسئولین استان تحقق پیدا کرده است».
3407
بهزودی؛
نظر خود را بنویسید