فردای کرمان – گروه جامعه: استاندار کرمان با بیان اینکه آموزش غیرحضوری تاثیر زیادی بر فضای نشاط جامعه گذاشته از خانوادهها خواست به لحاظ آموزشهای شخصی کمک کنند تا به تدریج مدارس به صورت حضوری دایر شوند.
به گزارش فردای کرمان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری کرمان، علی زینیوند سوم مهرماه در آیین رسمی آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰ و بازگشایی مدارس در استان کرمان پس از نواختن زنگ مدرسه شاهد دخترانه دور اول متوسطه ناحیه یک کرمان، از پیشرو بودن استان در آمادگی برای بازگشایی حضوری مدارس قدردانی کرد و یادآور شد: «در شرایط سخت و با تجربهی بیشتر نسبت به گذشته و با آرامش و اطمینان بیشتر به لحاظ حرکت به سوی غلبه بر ویروس کرونا سال جدید تحصیلی آغاز میشود».
وی ادامه داد: «تاکید رئیس جمهور، مسئولان و دیدگاه کارشناسان بر برگزاری آموزش حضوری است. آموزش غیرحضوری تاثیر زیادی بر فضای نشاط جامعه گذاشته و خانوادهها باید به لحاظ آموزشهای شخصی کمک کنند تا به تدریج مدارس به صورت حضوری دایر شوند».
استاندار کرمان با تاکید بر اینکه باید خودمان را برای آموزش حضوری آماده کنیم، افزود: «کارشناسان عنوان میکنند که اگر همهی آموزش مجازی به درستی انجام شود باز هم نیمی از کیفیت آموزش حضوری را خواهد داشت و حتما به آموزش دانشآموزان آسیب میزند».
وی اضافه کرد: «بخش زیادی از مدارس کمتعداد روستایی و عشایری از امروز آموزش حضوری دارند و امیدواریم با واکسیناسیون گسترده از منزل تا مدرسه، حضور در مدارس را داشته باشیم».
زینیوند ادامه داد: «به آموزش و پرورش تاکید کردهایم که شرط قرارداد با سرویس مدارس، تزریق دو دُز واکسن است و از کادر مدرسه نیز پذیرفته نیست که واکسن نزده باشند».
وی بیان کرد: «برای واکسن دانشآموزان نیز تدابیری در حال انجام است و خانوادهها باید به این مسئله کمک کنند».
استاندار کرمان گفت: «در فرآیند آموزش و تربیت دانشآموزان در دل حکومت اسلامی به عنوان داعیهدار به حق تمدنسازی هنوز با طراز اهداف جمهوری اسلامی فاصله داریم».
وی ادامه داد: «ذیل سند تحول بنیادین که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند، دانشآموز ما باید از بدو ورود به مدرسه تا قبل از دانشگاه، فرد تربیت یافته در تعالیم اسلامی منطبق بر آرمانهای انقلاب مبتنی بر بهداشت روانی و جسمی، صاحب تحلیل از شرایط کشور و دنیا، دارای حرفهی کاربردی و مسلط به دانش پیشرفته باشد».
زینیوند افزود: «آموزش و پرورش باید دغدغهی آحاد جامعه باشد. پولی کردن آموزش و رانتی کردن کنکور، کرسیهای اصلی دانشگاه را در اختیار افرادی گذاشته که درد جامعه را درک نمیکنند و این مسئله حاصل تربیت ناصحیح طبقاتی در آموزش و پرورش است».
وی با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش ما باید متحول شود، گفت: «به شدت بر پیکرهی آموزش و پرورش و تمدن ما آسیب وارد شده است، امیدواریم شروع قرن جدید، طلیعهی شروع بیانیهی گام دوم و جدیت در اجرای سند تحول بنیادین مبتنی بر آموزههای داخلی کشور باشد».
زینیوند اظهار کرد: «ما باید انسانهایی با فرهنگ خودمان تربیت کنیم. تدریس فرهنگ عاریتی در مدارس، دانشآموزی با هویت متناقض چندوجهی تربیت میکند که نتیجهی آن حس انسان نادوستی، اسلام نخواهی و عدم درک از ارزشهای شهدا و دفاع مقدس است».
وی گفت: «امیدواریم در طلیعهی قرن جدید به سمت تحول بنیادین حرکت کنیم که زمینههای آن میتواند در این دورهی کشور فراهم شود». /پ
نظر خود را بنویسید