فردای کرمان – گروه اقتصاد: رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: «در سه ماه گذشته خلق پولی انجام نشد و گزارش اخیر مرکز آمار نشاندهندهی کاهش نرخ تورم است که با ادامه و تکمیل همین روند در سال آینده، تورم مهار خواهد شد».
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایرنا سراسری، سیدمسعود میرکاظمی، سوم آذرماه در نشست با اعضای شورای فرماندهی بسیج سازمان برنامه و بودجه با تأکید بر اینکه فعالیتهای تخصصی با نگاه بسیجی انجام میشود، اظهار کرد: «بسیج به مجموعهای تبدیل شده که هر جا ضرورتی وجود داشته باشد حضور پیدا میکند. در سیل، زلزله، جنگ و واکسیناسیون شاهد نقشآفرینی بیبدیل این بخش بودهایم».
وی با اشاره به نقش بسیج در کمک به حل مشکلات اقتصادی گفت: «مسئلهای که در سازمان برنامه و بودجه به ویژه از سوی بسیج باید دنبال شود روحیه و مطالبهی تغییر است زیرا تغییر ریل اقتصادی یک ضرورت است و منجر به بهرهوری بالا و استفادهی موثر از منابع خواهد شد».
معاون رئیسجمهوری با بیان اینکه سرنوشت اقتصادی کشور به ارادهی بیگانگان گره زده نمیشود، خاطرنشان کرد: «مذاکره مسیر خود را طی میکند اما ایران کشور فقیری نیست که معطل کشورهای دیگر باشد».
وی با بیان اینکه لازم است سیاستها اصلاح و مسیر درستی اتخاذ شود، اظهار کرد: «بسیج میتواند در فرهنگسازی و ترویج روحیهی انقلابی کمک بزرگی به کشور کند زیرا بیارادگی، کشور را دچار مشکل میکند اما ارادهی انقلابی و روحیه میتواند تغییر لازم را ایجاد کند».
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به مشکلات اقتصادی به ارث رسیده به دولت سیزدهم اضافه کرد: «مشکل امروز مردم معیشت، وضعیت کسبوکار، درآمد خانوار و تورم است و هدفگیری همین شاخصها و حل مشکلات از وظایف سازمان برنامه و بودجه محسوب میشود و در سه ماهی که دولت سیزدهم مستقر شده است ثبات اقتصادی در سازمان برنامه و بودجه هدفگیری شده تا اعتماد به اقتصاد برگردد».
وی با انتقاد از میراث بهجا ماندهی فروش اوراق دولتی در دولت گذشته، یادآور شد: «سال ۹۶ فضا برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور بیش از امروز فراهم بود اما با این وجود فعالیت برای افزایش درآمد و مدیریت بر هزینهها ادامه خواهد داشت و با کمک خدا حتما به نتیجهی مطلوب میرسیم. اگر به جای کدخدا به خدا اتکا شود بسیاری از مشکلات حل میشود».
معاون رئیسجمهوری وظیفهی سازمان برنامه و بودجه را اصلاح ساختار بودجه دانست و گفت: «این نهاد نقش اصلی در تغییرات را بر عهده دارد به شرطی که درگیر مسائل حاشیهای نشود و بقیهی سازمانها را برای این تغییرات بسیج کند».
وی نقش بسیج در تغییر ریل اقتصادی را مهم دانست و تاکید کرد: «بسیج همانطور که در همهی مسائل جلودار است در بسترسازی و فرهنگسازی برای تغییرات جلودار باشد تا بتوانیم به نتیجهی مطلوب دست یابیم».
میرکاظمی به اهمیت اقناعسازی برای دستیابی به اصلاحات ساختاری اشاره کرد و گفت: «جلسات منظمی جهت هماندیشی و همافزایی با نمایندگان مجلس، کمیسیونهای مجلس و وزرا تشکیل شده و مسیر اقناعسازی جهت تغییر ریل اقتصادی ادامه خواهد داشت». /پ
نظر خود را بنویسید