فردای کرمان – گروه جامعه: مدیرکل دامپزشکی استان کرمان با اشاره بر اهمیت حمل بهداشتی گوشت مرغ بر لزوم همکاری مدیران کشتارگاهها در بهکارگیری سامانهی رهگیری گوشت مرغ توسط اداره پست استان، تاکید کرد و گفت: «در این طرح که با همکاری شرکت پست استان و کشتارگاههای طیور عملیاتی شده است، نسبت به رهگیری نظاممند (سیستماتیک) خودروهای حامل گوشت مرغ از سطح کشتارگاه تا محل عرضه اقدام خواهد شد».
به گزارش فرای کرمان به نقل از ایسنا کرمان، دکتر حسین رشیدی با بیان اینکه بر اساس مصوبات تنظیم بازار استان، خودروهای حمل گوشت مرغ باید دارای پروانهی بهداشتی و کد IVC باشند، اظهار کرد: «مشخصات خودروهای حمل مرغ در سامانهی تجارت ثبت شده و راننده خودرو با نصب اپلیکیشن بر روی گوشی هوشمند خود موظف است میزان معین گوشت مرغ را به همهی مراکز عرضهی عمده و خرد تحویل داده و فروشنده تخلیه آن را ثبت کند».
وی با بیان اینکه بارگیری و توزیع گوشت مرغ باید در حضور مسئول فنی بهداشتی کشتارگاهها انجام شود و خروج مرغ در زمانهای دیگر از کشتارگاه ها ممنوع است، افزود: «در این طرح که با همکاری شرکت پست استان و کشتارگاههای طیور عملیاتی شده است، نسبت به رهگیری نظاممند (سیستماتیک) خودروهای حامل گوشت مرغ از سطح کشتارگاه تا محل عرضه اقدام خواهد شد».
رشیدی افزود: «از کشتارگاههای مرغ در سطح استان و خودروهای حمل مرغ درخواست شده تا نرمافزار مربوطه که توسط اداره پست ایجاد شده را نصب کنند تا فرایند تولید تا توزیع تحتنظر باشد، ضمن اینکه خردهفروشان گوشت مرغ نیز باید در سامانهی جامع تجارت، ثبتنام و میزان دریافتی خود را در این سامانه به ثبت برسانند».
مدیرکل دامپزشکی استان کرمان یادآور شد: «بر اساس این طرح زنجیرهی تولید و توزیع گوشت مرغ از طریق رصد سیستم حمل و نقلی و سامانهی رهگیری مرسولات شرکت پست، رهگیری و رصد خواهد شد تا از هرگونه عرضهی خارج از شبکهی گوشت مرغ پیشگیری شود».
وی در ادامه خاطرنشان کرد: «از زمان ساخت و راهاندازی برخی کشتارگاههای طیور استان مدت زمان زیادی گذشته است که نیازمند انجام اصلاحات و بازسازی هستند و نواقص هر بخشی از کشتارگاه باعث عدم سلامت محصول نهایی خواهد شد که رفع نواقص بهداشتی در کشتارگاهها ضروری است».
رشیدی همچنین با بیان اینکه مسئولین فنی دامپزشکی، نماینده دامپزشکی در کشتارگاهها هستند، نسبت به لزوم حضور فعال مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاهها درخصوص بازرسی قبل از کشتار، حین کشتار و در زمان بستهبندی، تاکید و خواستار نظارت بیشتر ناظرین بهداشتی دولتی شد.
وی با تاکید بر ضرورت پیگیری انجام کامل واکسیناسیون بیماری کرونا توسط پرسنل و کارکنان کشتارگاه ها، اظهار کرد: «لازم است شستوشوی کامل و با فشار آب کافی لاشهها قبل از ورود به چیلر جهت جلوگیری از آلودگی آب چیلر و آلودگی متقاطع در کشتارگاهها صورت گیرد».
مدیرکل دامپزشکی استان کرمان بیان کرد: «با توجه به اهمیت شستوشو و ضدعفونی خودروها و قفسهای حمل طیور در جلوگیری از انتشار بیماریهای واگیردار، علیالخصوص آنفلوآنزای فوقحاد پرندگان، مدیران کشتارگاههای طیور، امکانات لازم جهت شستوشو و ضدعفونی خودروها و قفسهای حمل مرغ را فراهم کنند». /پ
نظر خود را بنویسید