فردای کرمان – گروه جامعه: سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان با بیان اینکه دغدغهی اصلی ما پایان حاشیهنشینی در کرمان است، گفت: «حتی اگر روزانه دربارهی این موضوع جلسه بگذارید، مانند شرایط بحرانی بنده حضور خواهم داشت زیرا معتقدم حاشیهنشینی موضوعی است که انواع بزهکاریها از آن منشا میگیرد».
به گزارش فردای کرمان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری کرمان، رحمان جلالی 23 آذرماه در جلسهی ساماندهی و پوشش بیمه درمان حاشیهنشینان، بیان کرد :«دشمن فشار اقتصادی، سایبری و اطلاعاتی زیادی به کشور حتی در دوران کرونایی وارد کرد اما خوشبختانه با همهی این فشارها و با همت همهی دوستان فعال در عرصهی سلامت، کشور در حوزهی سلامت سربلند بود به طوری که در بحث کرونا نسبت به دنیا وضع کشور به نسبت خوب است و باید قدردان و نگهدار این حوزه تا پایان بیماری بوده و این شرایط را با حفظ وضعیت موجود و حرکت به سمت شرایط پایدارتر حفظ کنیم».
وی ادامه داد: «ما در نظام جمهوری اسلامی بعد از چهل سال مسئولیت داریم و فارغ از ایرانی بودن، یک مسلمان هستیم پس باید نسبت به اتفاقات پیرامونمان مسئول بوده و واقف به امور اطراف و حاشیهی خودمان باشیم و نگاهی سطحی و گذرا به اطرافمان نداشته و در این راستا باید در دل مردم حاشیهنشین رفته و از نزدیک شاهد وضعیت زندگی آنها باشیم».
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان با تاکید بر اینکه مسئول یعنی کسی که همیشه مورد سوال خواهد بود، گفت: «بنده که این مسئولیت را در حال حاضر دارم، در قبال حل مسائل و مشکلات مردم مسئولیت دارم و باید در حد توانم کار کنم».
وی با تاکید بر اینکه باید با اقدامات جدی بر موضوع حاشیهنشینی در کرمان پایان داد، اظهار کرد: «مناطق حاشیهای و حاشیهنشینی دغدغه اصلی من بوده و هست و حتی اگر روزانه دربارهی این موضوع جلسه بگذارید، مانند شرایط بحرانی بنده حضور خواهم داشت زیرا معتقدم حاشیهنشینی موضوعی است که انواع بزهکاریها از آن منشا میگیرد».
جلالی گفت: «منابعی که در بعضی مواقع هدر رفته به واسطهی یک مشکل اساسی بوده که همان آرایش قرارگاهی ماست که همیشه دنبال موازیکاری و تداخل کاری بوده و تا زمانیکه آرایش قرارگاهی، همدلی، همکاری و استفاده از ظرفیتهای لازم، ایجاد نشود کاری پیش نخواهد رفت».
وی با تاکید بر ایجاد چند کمیسیون با چند وظیفهی کاری مشخص در راستای فراهم شدن بستری مناسب برای ورود به میدان عملی در حوزهی حاشیهنشینی، یادآور شد: «تمام دستگاههایی که به نوعی با موضوع حاشیهنشینی، مشکلات و نیازهای حاشیهنشینان از خدمات رفاهی گرفته تا فرهنگی، درگیر هستند باید در این کارگروه حضور داشته باشند و اگر بعضی گروههای جهادی نیز در مناطق حاشیهها کمک میکنند، باید با عضو شدن در این قرارگاه و در کنار سایر دستگاهها کار کنند تا جلوی سوءاستفادهها گرفته شود».
جلالی با تاکید بر اینکه مسئولین باید با دلیل و منطق به دنبال چارهاندیشی مسائل مناطق حاشیهنشین باشند، افزود: «دفاتر تسهیلگری نیز نظام مسایل را منطقه به منطقه اولویتبندی کنند و در حوزهی اجتماعی نیز نسبت به هر موضوعی جداگانه جلسه گرفته تا راهکارهایی برای رفع آن مساله پیدا کنیم».
وی با تاکید بر جمعآوری بانک اطلاعاتی دقیقی از وضعیت حاشیهنشینان و مسایل آنها، بر پیشبرد امور این مناطق با حساسیت بالا تاکید کرد. /پ
نظر خود را بنویسید