فردای کرمان – گروه جامعه: نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید بیش از گذشته به فکر ماندگاری کادر درمان باشیم تا آنها نیز با خیالی آسودهتر به کار تخصصی خود بپردازند، گفت: «متاسفانه به خاطر مشکلات متعدد، حدود دو هزار و ۵۵۰ پرستار و کادر درمان، درخواست مجوزهای فنی لازم برای فعالیت در رشتهی خود در خارج از کشور را دادهاند و ممکن است بخواهند در آینده از گردونهی خدمات پزشکی خارج شوند».
به گفتهی سیدمحمد پاکمهر، سالانه ۲۰۰ الی ۴۰۰ میلیون تومان برای هر دانشجوی رشتهی پزشکی و پیراپزشکی هزینه میشود اما برخی از آنها در گردونهی درمان کشور حاضر نمیشوند.
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایسنا خراسان شمالی، سیدمحمد پاکمهر، شنبه ۲۷ آذرماه با اشاره به خروج نخبگان از کشور اظهار کرد: «متاسفانه به خاطر مشکلات متعدد، حدود دو هزار و ۵۵۰ پرستار و کادر درمانی همانند اتاق عمل، هوشبر و... درخواست مجوزهای فنی لازم برای فعالیت در رشتهی خود در خارج از کشور را دادهاند و بدینوسیله ممکن است بخواهند در آینده از گردونهی خدمات پزشکی خارج شوند».
وی با بیان اینکه نیمی از این تعداد مربوط به درخواستهای سال گذشته است، گفت: «مشکل کشور ما در حوزهی درمان این است که برای حفظ و نگهداری آنها به درستی اقدام نکردهایم».
پاکمهر با اشاره به اینکه باید در کنار آموزش و تربیت کادر درمان به فکر ماندگاری آنها نیز باشیم، ادامه داد: «سالانه ۲۰۰ الی ۴۰۰ میلیون تومان برای هر یک از دانشجویان رشتهی پزشکی و پیراپزشکی هزینه میشود اما شاهد این هستیم که متاسفانه برخی از آنها در گردونهی درمان کشور حاضر نمیشوند».
وی تاکید کرد: «اگر حقوق دریافتی این افراد در مراکز درمانی کشور را با سایر کشورها حتی در همسایگی خود مقایسه کنیم متوجه میشویم که اختلاف بسیار زیادی وجود دارد که همین موضوع، یکی از دلایل عدم ماندگاری آنها به شمار میرود».
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: «ما با افزایش سه الی پنج هزار نفری سهمیهی رشتههای پزشکی مخالف نیستیم اما در کنار آن باید به فکر ظرفیت آموزشی کشور و توجه به آنها نیز باشیم». /پ
نظر خود را بنویسید