فردای کرمان – گروه جامعه: مصطفی پورعلی، مدیرکل دفتر ثبت آثار، حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی کشور گفت: «دلمهبرگمو و شکرلمه در گسترهی استانهای مختلف کشور ثبت ملی شد».
به گزارش فردای کرمان به نقل از ایلنا سراسری، مدیرکل دفتر ثبت آثار، حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی کشور گفت: «با توجه به غنای فرهنگی و تاریخی مواریث آذربایجان، از جمله قدمت دیرینه غذاهای سنتی و شیوهی خاص پخت آنها، ثبت ملی غذاهای این خطه همواره مورد توجه بوده، بهطوریکه بسیاری از غذاهای این منطقه در گسترهی ملی مورد طبخ قرار میگیرد».
وی ادامه داد: «ثبت ملی غذای دلمه و شکرلمه محدود به یک استان نیست و گسترهای از استانهای مختلف کشور را در برمیگیرد و بیشک استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان و همدان نیز در این گستره قرار دارند».
پورعلی اظهار کرد: «لازم به ذکر است ثبت این دو غذا در شورایملی ثبت میراثفرهنگی ناملموس در گسترهای از استانهای مختلف کشور از جمله آذربایجان شرقی صورت پذیرفته است». /پ
نظر خود را بنویسید