فردایکرمان ـ گروه جامعه: آئین نکوداشت زندهیاد حاج سیدمهدی نعمتالله زاده ماهانی موسس نشریه استقامت کرمان و پیشکسوت عرصهی فرهنگ و رسانه، در فرهنگسرای مس شهر رفسنجان برگزار شد.
روانشاد نعمتالله زاده در سال 1329 شمسی نشریه نور عرفان را منتشر کرد که چند سال بعد متوقف شد. اما پس از انقلاب، از حدود سال هشتاد، هفتهنامه استقامت را راهاندازی کرد که انتشار آن با مدیرمسئولی سید نظامالدین نعمتاللهزاده فرزند آن مرحوم کماکان تداوم دارد.
خانوادهی مرحوم نعمتالله زاده ماهانی، خانهی پدری خود در شهر رفسنجان را در سال 98 به راهاندازی فرهنگسرا اختصاص دادند. در این مکان، کلاسهای هنری و موسیقی، نقاشی و ... برای خانوادهی کارمندان مجتمع مس سرچشمه برگزار میشود.
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایسنا کرمان، آئین نکوداشت مرد فرهیخته و فرهنگدوست مرحوم حاج سید مهدی نعمتالله زاده ماهانی، سهشنبه 9 فروردینماه، در فرهنگسرای مس (خانه دنیوی وی) با حضور خانوادهی وی، مدیر روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، آقای لطیفکار سردبیر نشریه استقامت کرمان و جمعی از مسئولین و اهالی فرهنگ و هنر رفسنجان برگزار شد.
مدیر روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان در این آئین اظهار کرد: «اواخر سال 98 فرهنگسرای مس در شهر رفسنجان افتتاح و فعال شد، حدود یک ماه نگذشته بود که با شیوع بیماری کرونا، فعالیتهای فرهنگی و هنری این فرهنگسرا متأثر از بحران کرونا شد و از آن زمان تا کنون کلاسهای حضوری کمتر برگزار میشود».
روحالله ابوالهادی بیان کرد: «اگرچه آموزشها غیر حضوری شد اما به خانواده نعمتالله زاده این نوید را میدهم که در آیندهی نزدیک اثرات این اتفاق خوب را مشاهده خواهند کرد».
وی ادامه داد: «این خانواده مکان زندگی پدری خود را به عرصه فرهنگ و هنر و مجتمع مس سرچشمه هدیه دادند و اینگونه در اختیار قرار دادن این مکان، دل بزرگی میخواهد که در خانواده این مرحوم دیده میشود».
ابوالهادی گفت: «از طرف صنعت مس و روابط عمومی مجتمع مس سرچشمه بهخاطر این اقدام نیک از خانوادهی مرحوم قدردانی میکنم که باعث رونق و توسعه فرهنگ در جامعه شدند».
سید جلال نعمتالله زاده ماهانی فرزند پنجم مرحوم حاج سید مهدی نعمتالله زاده هم در این آئین اظهار کرد: «14 ساله بودم که وارد اجتماع شدم و فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی انجام میدادم. زمانی که پدرم متوجه این امر شدند، مرا حمایت کردند. وقتی در سن 27 سالگی ازدواج کردم مرا تشویق به تربیت فرزند خوب میکردند».
وی افزود: «در این سفارش پدرم به نتایج ارزندهای رسیدم از جمله اینکه فرزند تا سه سالگی در دامان مادر تربیت میشود و ما فرزندان نعمتالله زاده همگی در دامان مادری صبور که تمام خود را برای فرزندانش وقف کرده بود به خوبی پرورش یافتیم».
وی ادامه داد: «به این نکته دست یافتم که تا سن 10 سالگی فرد با همسن و سالان خود است و بین 10 تا 15 سالگی هم آموزههای یادگرفتنی در خانواده را با آموزههای بیرون مقایسه میکند که این فرزند اگر خوب در خانواده تربیت شده باشد، امور خوب جامعه را انتخاب کرده و به زندگی ادامه میدهد و در غیر اینصورت به بیراهه میرود».
وی گفت: «پدرم دارای 12 فرزند بودند که همه فرزندان تربیت خوب شدند و افرادی مورد قبول در جامعه هستند و این خانواده دارای 90 عضو فرزند و نوه و غیره است که همگی در اجتماع مفید و موثر هستند».
وی با بیان اینکه فرزند خوب بهترین سرمایه است، اظهار کرد: «باعث افتخار است که مجتمع مس سرچشمه به ما اهمیت داده است و این هدیه را قبول کرده تا از آن در راستای اعتلای فرهنگ جامعه استفاده شود».
وی سپس اظهار کرد: «انسان اگر تلاش کند و نان حلال درآورد بسیار در زندگی موفق میشود؛ کار به نوعی به انسان شخصیت و روابط عمومی میدهد تا در جامعه بتواند زندگی شرافتمندانه و خوبی داشته باشد».
نعمتالله زاده افزود: «پدرم از سن جوانی تلاش میکرد. او با کار روحیه میگرفت و به اعضای خانواده هم روحیه میداد؛ او در سال 1332 که هنوز قلم جایگاهی در جامعه نداشت مقاله مینوشت». / الف
خبرنگار: حسین میرزا اسدی، ایسنا کرمان
عکس: عباس بلوچی
نظر خود را بنویسید