فردای کرمان – گروه جامعه: مشاور رئیس سازمان دامپزشکی نسبت به افزایش ابتلا به تب کریمه کنگو هشدار داد و گفت: «از ابتدای سال تاکنون ۷ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند که متاسفانه یک نفر جان خود را از دست داده است. اگر مردم توصیههای دامپزشکی را با جدیت رعایت کنند، نگرانی در ارتباط با مصرف گوشت و جگر وجود نخواهد داشت».
امین اسدی افزود: «مردم از خرید گوشت از سوپرگوشتها و هایپرمارکتها که تحت نظارت دامپزشکی هستند، نگرانی نداشته باشند و در صورت کشتار سنتی نیز، باید پس از ۲۴ ساعت نگهداری لاشه در یخچال، نسبت به مصرف آن اقدام کنند. همچنین از مصرف جگر خامو نیمه پخته خودداری کنند».
وی همچنین از دامداران خواست ضمن سمپاشی اسطبلها و واحدهای دامداری، نسبت به رعایت موارد بهداشتی و استفاده از دستکش و ماسک اقدام کنند تا ترشحات خونی دامهای مبتلا، خطرآفرین نشود.
به گزارش فردای کرمان به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان سراسری، طبق اعلام سازمان دامپزشکی کشور، با آغاز فعالیت کنهها در فصل گرما و تشدید شیوع بیماری تب کریمه کنگو به عنوان ویروس مشترک میان دام و انسان، دامداران باید از له کردن و دست زدن کنه روی بدن دام خودداری و مردم هم از خوردن گوشتهای نیمهپخته و جگر خام اجتناب کنند؛ چراکه این ویروس در برابر گرما حساس است و با گرما از بین میرود. /پ
نظر خود را بنویسید