فردای کرمان – گروه جامعه: مدیرکل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه امروز بخش اعظم فعالیتهای تخصصی در حوزههای اجتماعی توسط تشکلهای غیردولتی انجام میشود، گفت: «تسهیلگری، فرصتسازی و ایجاد ظرفیت و فضا برای ارتقاء سطح کیفیت خدمات تشکلهای غیردولتی و پشتیبانی از آنها یک ضرورت است».
علیرضا وحیدزاده با اشاره به اینکه در سهمخواهی از سازمانها و معادن و بخش خصوصی باید ساز و کاری تعریف شود که بتوان از طریق آن همۀ خیریهها و مراکز اجتماعی استان را حمایت کرد، یادآور شد: «بهترین راه حمایت از تشکلهای غیردولتی تشکیل خانه تشکلهاست. اگر این خانه تشکیل شود خود آنها میتوانند مسائل و مشکلات خود را پیگیری کرده و برای حل مشکلات خود به طراحی راهحل و عملیاتی کردن برنامههای خود بپردازند».
وی ادامه داد: «فعالیت تشکلهای غیردولتی بیشتر از اینکه توجیه اقتصادی داشته باشد با رویکرد و کارکرد اجتماعی انجام میشود و این مهم ضرورت حمایت را از این زیرساختهای اجتماعی و موسسات چندین برابر میکند».
به گزارش فردای کرمان به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان کرمان، وی در نشست تخصصی موسسات غیردولتی همکار با بهزیستی به منظور بیان مسائل و مشکلات آنها و ارائۀ راهحلهای عملیاتی با حضور معاون سیاسی استاندار کرمان، مدیرکل فرهنگی اجتماعی استانداری جمع کثیری از مدیران مراکز و خیریههای همکار با بهزیستی برگزار شد، بیان کرد: «این نشست با توجه به اهمیت پیشگیری و مدیریت آسیبهای اجتماعی و همکاری تشکلهای غیردولتی در این زمینه و نیز بررسی مسائل و مشکلات این ساختارها تشکیل شده است».
وحیدزاده ادامه داد: «بیش از ۹۵ درصد رسالت سازمان بهزیستی توسط تشکلهای غیردولتی صورت میپذیرد و مسائل و مشکلات آنها به نوبۀ خود مسائل و مشکلات بهزیستی است و بهزیستی بهعنوان تسهیلگر در این میان، وظیفۀ خود میداند که این مسائل را با حضور خود آنها به گوش مسئولین برساند».
وی با بیان اینکه اکثر این مجموعهها در بحث مدیریت و کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی با بهزیستی همکاری میکنند، اظهار کرد: «در همین راستا بهزیستی استان کرمان بیش از 100 مرکز فعال دارد که در زمینههای مختلف مسئولیت نگهداری از جامعۀ هدف را بر عهده دارند. یعنی از افرادی که اصطلاحاً آنها را افراد آسیبدیدۀ اجتماعی مینامند مانند بیماران اعصاب و روان، معلولین ذهنی، کمپهای ترک اعتیاد، بچههای بیسرپرست و بدسرپرست، کودکان کار و خیابانی، و... نگهداری میکنند».
مدیرکل بهزیستی استان کرمان با بیان اینکه بخشی از مسائل مالی خیریهها و سمنها توسط بهزیستی تامین میشود، گفت: «بخش اعظم هزینههای این مراکز توسط خود دوستان و از طریق حمایتگیری و جذب خیّر تامین میشود و مسلم است که سهم سازمان درصد اندکی از هزینهها را پوشش داده و حمایت مردم، صنایع، معادن، نیکوکاران و افراد فعال اجتماعی در این رابطه میتواند موثر واقع شود و اگر از این موسسات حمایت نشود قطعا تعداد زیادی از آنها رو به تعطیلی میروند».
نظر خود را بنویسید