فردایکرمان ـ گروه جامعه: رئیس دانشگاه علومپزشکی رفسنجان از فوت یک مورد قطعی بیماری تب کریمه کنگو خبر داد و گفت: «طی ابتلای یکی از شهروندان به بیماری تب کریمهکنگو که ایشان دامپزشک بوده است، سهشنبه ساعت ۲۳ به بیمارستان مراجعه و بستری شدهاند ولی متاسفانه بعد از چند ساعت، روز چهارشنبه تقریبا ساعت دو و پنجاه دقیقه فوت شدند».
وحید محمدی اظهار کرد: «تب کریمهکنگو یک بیماری خطرناک و مشترک بین انسان و حیوان است که با فرا رسیدن فصل گرما شیوع پیدا میکند و تب کریمه کنگو یا همان تب خونریزی دهنده که بیماری ویروسی است در اثرتماس با گوشت و یا حیوان آلوده و گزش نوعی کنه منتقل میشود».
وی افزود: «برخی از علائم این بیماری طبق گزارشهای ثبت شده شامل سردرد، تب بالا، کمردرد شدید، درد مفاصل و عضلات، دل درد، اسهال، استفراغ، قرمزی چشم و خونریزی است».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایسنا کرمان، وی 24 تیرماه ادامه داد: «افراد در صورت مشاهده علائم بیماری در اسرع وقت به مراکز درمانی مراجعه کنند و شهروندان لازم است به منظور حفظ ایمنی و سلامت خود برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری گوشت خام خریداری شده را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنند و در نهایت پس از گذشت زمان لازم گوشت را با دستکش قطعهبندی و آماده مصرف کنند». / الف
نظر خود را بنویسید