فردایکرمان – گروه جامعه: رئیس هیات مدیره انجمن حمایت از توسعه استان کرمان با اشاره به ظرفیتهای استان کرمان در حوزههای مختلف، گفت: «با وجود این ظرفیتها میتوانیم سرمایههای بزرگی را به استان جذب کنیم».
محمدرضا باهنر تاکید کرد: «در توسعۀ کرمان نباید رقابت تخریبی داشته باشیم زیرا این امر با وجود تمامی ظرفیتها، در روند توسعۀ استان اخلال ایجاد میکند».
به گزارش ایرنا، وی 10 آذرماه در نشست شورای اداری استان کرمان افزود: «رقابت تخریبی با استانهای مجاور نداریم اما اینکه سنگآهن برای تکمیل زنجیره به دیگر استانها حمل شود و دوباره به استان کرمان بیاید، پذیرفتنی نیست».
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه انجمن توسعه کرمان نیز در همین راستا راهاندازی شده است، اظهار کرد: «کرمانیهای مقیم تهران که در بخشهای مختلف کشور موثر بودند در این انجمن گرد یکدیگر جمع شدند تا برای کمک به توسعۀ استان همصدا شوند».
رئیس هیات مدیره انجمن حمایت از توسعه استان کرمان گفت: «کمیسیونهای تخصصی ذیل این انجمن در حوزههای مختلف از جمله زیربنایی، صنعت، گردشگری، کشاورزی، پارک علم و فناوری و آب راهاندازی و با فعالیت آنها گامهایی برای توسعۀ استان برداشته شده است».
وی یادآور شد: «فعالیتهای اقتصادی مستقل و بنگاهداری را در انجمن حمایت از توسعه کرمان ممنوع کردیم و از هر ظرفیتی از جمله قدرت نفوذ و امکانات استان برای توسعۀ دیار کریمان استفاده میکنیم».
باهنر ادامه داد: «استان کرمان بزرگترین معادن آهن، مس و زغالسنگ خاورمیانه را دارد و این در حالیست که حتی یک کیلوگرم فولاد تا سال ۱۳۸۰ در این استان تولید نمیشد اما اکنون دانشگاه هایتک در این استان پایهگذاری شده و در آستانۀ تولید ۱۰ میلیون تن فولاد در استان کرمان هستیم».
وی با بیان اینکه استان کرمان در حوزۀ مقیاسها تعادل ندارد، گفت: «بیش از ۱۱ درصد مساحت، سهونیم درصد جمعیت و چهار درصد آب و کشاورزی کشور در استان کرمان است و این استان به لحاظ جمعیتشناسی بهشدت میتواند مهاجرپذیر باشد زیرا امکانات زیرزمینی، طبیعی و نیروی انسانی خوبی در اختیار دارد».
باهنر با اشاره به اینکه باید از این موقعیت استان کرمان استفاده کنیم و حتی به کمک استانهای همجوار برویم، ادامه داد: «مدعی هستم اگر گلگهر و مس را در اختیارمان بگذارید میتوانیم ۲ استان کرمان و سیستان و بلوچستان را در توسعه پرواز دهیم».
وی یادآور شد: «با وجود این ظرفیتها میتوانیم سرمایههای بزرگی را به استان جذب کنیم».
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین افزود: «فعالیت انجمن حمایت از توسعه کرمان با ۵۰ نفر آغاز شد و امسال مجمع عمومی این انجمن با حضور ۶۰۰ نفر برگزار شد و ثروتمندترین ثروت ما منابع انسانی فعال، پویا و صاحب ایده است».
وی همچنین با اشاره به راهاندازی سایت انجمن حمایت از توسعه کرمان بیان کرد: «سه شهر زیارتی مشهور در کشور داریم که کرمان باید ضمیمۀ قانونی برای گردشگری زیارتی کسب کند و این استان بایستی به عنوان چهارمین شهر گردشگری زیارتی کشور به ثبت برسد». /پ
نظر خود را بنویسید