فردایکرمان ـ گروه جامعه: شهردار کرمان گفت: «اخیرا درخصوص رونمایی از طرح سهراهی شرفآباد، تصویری دیدم که در آن درج شده بود «قرار بود یکسالونیم پیش، اجرای تقاطع غیرهمسطح این سهراهی شروع شود و این تاخیر، باعث هدررفت بیتالمال شده است» این نوشته تنها نشاندهندۀ این است که برخی با جزییات این پروژه آشنا نیستند؛ بنابراین، چنین قضاوتی میکنند».
سعید شعربافتبریزی افزود: «سهراهی شرفآباد قرار بود با مطالعات حداقل 12 سال پیشِ مشاور، با دادههایی که اکثرا غلط بود، اجرا شود؛ بنابراین، اجرای این پروژه را متوقف کردیم».
وی ادامه داد: «این در حالی است که اصلا قراردادی درخصوص اجرای این تقاطع وجود ندارد؛ همچنین، طرح براساس تکنولوژی خاصی که پیمانکار میخواسته به پروژه تحمیل کند، طراحی شده است».
شهردار کرمان بیان کرد: «برخی از مسائل اصلی پروژه مثل اینکه این تقاطع چقدر میتواند در کنار انتهای خیابان «24 آذر» و پل «شهید رجایی»، مشکل ترافیک را حل کند، پاسخ داده نشده است».
وی گفت: «برخی توقع داشتند این طرح پُر اشکال را سریع امضا کنیم، اما با تلاش دکتر نیکویی و دیگر همکاران، طرحی تهیه شده که به لحاظ ریالی و شهرسازی، بسیار قابل دفاع است».
به گزارش فردایکرمان به نقل از کرمانشهر آنلاین، وی 19 بهمنماه در جلسۀ تودیع و معارفه برخی از مدیران شهرداری در بخشی از سخنانش در ادامۀ این توضیحات اظهار کرد: «بعید میدانم کسی که در زمینۀ شهرسازی تحصیل کرده، وقتی بداند قرار است یک زیرگذر استاندارد با حفظ ظرفیتها اجرا شود، به سمت اجرای تقاطع غیرهمسطح با تکنولوژی سگمنت با یکونیم تا دوبرابر قیمت تمامشده برود؛ ضمن اینکه این طرح، زیبایی ذاتی خود را دارد و مشکلات تقاطع غیرهمسطح را هم ندارد».
شعربافتبریزی ادامه داد: «بنابراین، دلیل این تاخیر و تامل، انجام کار عالمانه و کارشناسیشده بود که قطعا به سود بیتالمال است».
وی در عین حال بیان کرد: «البته برخی اشکالات کارهای انجام شده را نفی نمیکنیم و میپذیریم، اما در مواردی این حجم بیانصافیها انسان را آزرده میکند؛ البته بخشی از این بیانصافیها، از روی غرضورزی است».
شهردار کرمان، با بیان اینکه در برخی از رسانههای خبری، حتی یک اشاره به کارهای بزرگ در حوزۀ حملونقل عمومی و یا پلتفرم فاوا که برای شهر بسیار سودمند است، نشده است، گفت: «این در حالی است که در بازخورد خبرها، موضوع چند درخت «نارون» را که با بررسی اساتید دانشگاه برای آنها تصمیمگیری شده، تیتر میکنند».
وی مدعی شد: «این موضوع نشان میدهد اصلا بنایی برای بازخورد کارهای خوب و حتی آسیبشناسی اشکالات درست کارها نیست و این بیانصافی برای تمام عملکرد شهرداری و بهطور خاص حوزۀ عمرانی، مشهود است».
وی ادامه داد: «راهحل این است که در کنار اثرات تکوینی و وضعیِ اقدامات، برخی کارهای انجامشده، با زبان هنر و یا مستقیم به مردم بیان شود تا مردم کارهای انجامشده در سطح شهر را حس کنند؛ ضمن اینکه خداوند هم شاهد و ناظر است». / الف
نظر خود را بنویسید