فردایکرمان – گروه جامعه: مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه مسیر تغییر، تحول، اصلاح و بهتر شدن وضعیت اجتماعی، سیاسی و اقتصادی از مسیر انتخابات و صندوق رای است، گفت: «مهمترین فردی که میتواند گفتمان دولت را نشان دهد تا مردم، تغییر و خدمتگذاری را لمس کنند در حوزۀ فرمانداران است».
عبدالله مرادی بیان کرد: «فرمانداران دولت سیزدهم باید جمع میان میز و میدان باشند، یعنی فرمانداران جهادی و انقلابی در میدانهای مشکلات، مردمی و حضور در جامعه و در عین حال فرماندارانی آگاه، با نگاه نخبگانی، دقت نظر و فهم دقیق از نظام مسائل شهرستان».
وی افزود: «در حوزۀ مشارکت انتظار از فرمانداران است که از همۀ گروهها میزبانی کنند و درب فرمانداری به روی همۀ گروهها، احزاب و جناحها باز باشد».
مرادی تاکید کرد: «با مردم همدلانه صحبت کنیم، آرامش سیاسی و اجرای مُر قانون در حوزۀ فضای سیاسی انتخابات داشته باشیم. فرمانداران متولی هیچ گروه و جریان سیاسی نیستند و تنها متعهد به چارچوب قانون و حقالناس هستند».
به گزارش فردایکرمان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی استانداری کرمان، وی 21 تیرماه در همایش منطقهای فرمانداران استانهای کرمان، یزد و فارس با موضوع برگزاری انتخابات با اشاره به اهمیت مشارکت در انتخابات گفت: «همۀ ما نسبت به مسئلۀ مشارکت باید دغدغۀ جدی داشته باشیم، علیرغم سیاهنماییهایی که وجود دارد و مواضع و رویکردهای ناصحیحی که گرفته میشود، اما نظرسنجیها در حوزۀ مشارکت نشان میدهد که وضعیت مشابه دورههای قبل خواهد بود».
مدیرکل سیاسی وزارت کشور ادامه داد: «اما نباید به این متوقف باشیم و باید حداکثری کردن انتخابات را هدفگذاری کنیم. مهمترین بُعد و حوزۀ مشارکت به سرمایۀ اجتماعی برمیگردد».
مرادی، بازآفرینی سرمایۀ اجتماعی را مورد تاکید قرار داد و افزود: «امید، اعتماد و هنجارهای اجتماعی و پیوستگی روابط اجتماعی را تقویت کنیم».
مدیرکل سیاسی وزارت کشور اضافه کرد: «تمرکز ما در حوزۀ مشارکت باید در مسئلۀ سرمایۀ اجتماعی باشد».
وی با طرح این سوال که در مواجه با وظیفه ارتقای مشارکت چه باید انجام دهیم؟ گفت: «در وظایف قانونی ستاد، تسهیل و زمینهسازی برگزاری یک انتخابات پرشور است و حتما در حوزۀ انتخابات وظیفه داریم زمینه را برای حضور و نقشآفرینی همه اقشار، گروهها، احزاب، تشکلها و مجموعههای مردمی فراهم کنیم ».
مرادی یادآور شد: «در مقابل این وظیفۀ قانونی، انقلابی، دینی و شرعی در ایجاد مشارکت حداکثری، به نظر میرسد فضای سیاسی کشور دو رویکرد منفی گفتمان حریم و گفتمان رفراندوم وجود دارد».
وی اضافه کرد: «بخشی از جریانهای سیاسی حتی داخلی به شکلی تحریم انتخابات را لفافه میکنند و حضور خود را مشروط میکنند».
مرادی گفت: «گروهی هم مبحث رفراندم را مطرح میکنند که در هر دو مورد قانون و رهبری تکلیف را روشن کردند که ما نه فقط برای این دوره و سال، بلکه برای همۀ دوران چهل سالۀ انقلاب و بعد از آن موظف هستیم آن چیزی که قانون است و به تقویت نظام مردمسالاری دینی کمک میکند یعنی صندوق رای را داشته باشیم».
وی خاطرنشان کرد: «مسیر تغییر، تحول، اصلاح و بهتر شدن وضعیت اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در مسیر انتخابات و صندوق رای است».
مدیرکل سیاسی وزارت کشور گفت: «نظام مردمسالاری دینی، صندوق رای را در فرآیندهای اساسی خود قرار داده است»./پ
نظر خود را بنویسید