فردایکرمان – گروه اقتصاد: رئیس اتاق کرمان با بیان اینکه باید بررسی شود سرمایهگذاریها با چه اولویتی در استان انجام شود و چه نوع سرمایهگذاریهایی صورت گیرد، گفت: «بر اساس آمارهای اعلام شده، سال گذشته بیش از ۶۰ هزار شغل در استان ایجاد شده اما در مقابل بیش از ۴۰ هزار شغل ریزش داشته و فقط ۲۰ هزار شغل باقی مانده است».
سیدمهدی طبیبزاده خاطرنشان کرد: «از میزان اشتغال ایجادشده ۷۰ درصد مربوط به افراد با مدرک تحصیلی دیپلم و زیر دیپلم بوده و همچنین 70 درصد این تعداد نیز مربوط به خوداشتغالیهای تکنفره بوده است».
وی ادامه داد: «بیش از ۵۰ درصد بیکاران استان دارای مدرک تحصیلی لیسانس به بالا هستند و در اشتغال ایجاد شده 0.6 درصد افراد مدرک دکترا، ۲/۲ درصد مدرک کارشناسی ارشد و ۱۰ درصد مدرک کارشناسی دارند».
رئیس اتاق کرمان با اشاره به اینکه همچنین در آمار اعلام شده ۳۹ درصد برای بانوان و ۶۱ درصد برای مردان اشتغال ایجاد شده است، افزود: «عمدۀ مشکل بیکاری و اشتغال مربوط به قشر فارغالتحصیلان دانشگاهها و بانوان در سطح استان است».
وی یادآور شد: «با وجود این همه ظرفیت، وضعیت اشتغال استان مناسب نیست که یا آمار صحیح بیان نمیشود و یا اشکالی در این موضوع وجود دارد».
به گزارش فردایکرمان به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان، طبیبزاده در نشست کمیسیون سرمایهگذاری و امورزیربنایی اتاق کرمان با اشاره به اینکه سرمایهگذاریهای سنگینی در استان انجام شده است، گفت: «سرمایهگذاریها به سمتی پیش برود که از ظرفیتها و فرصتها برای افزایش اشتغال استان استفاده شود».
وی با بیان اینکه سرمایهگذاری پاشنۀ آشیل اقتصاد استان است، افزود: «با وجود اینکه گفته میشود سرمایهگذاریهای بسیاری بهویژه در معادن استان انجام شده اما مشکل اشتغال در استان بحث سرمایهگذاری است». /پ
نظر خود را بنویسید