فردایکرمان ـ گروه جامعه: رئیس سازمان غذا و دارو کشور گفت: «تحقیقات زیادی برای احصای شاخصهای ضروری تغذیهای انجام شده و یکی از مواردی که مطالعات طی سالهای اخیر نشان داده کمبود ویتامین دی، آهن و اسید فولیک در مردم بوده است».
سیدحیدر محمدی افزود: «از آنجا که کمبود ویتامین «دی» یکی از مشکلات سلامت جامعه است پس از بررسی مسیرهای مختلف برای جبران آن، دو راهکار مطرح شد که ارائه مکملهای تغذیهای به مردم و غنیسازی نان با ویتامین دی بود».
وی ادامه داد: «با توجه به اینکه امکان رساندن این ویتامین به گسترۀ بیشتری از جمعیت از طریق نان عملیاتی بود، غنی شدن نان با ویتامین دی از طریق غنیسازی آرد در دستور کار قرار گرفته است».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایرنا، وی 20 بهمنماه در بخش دیگری از اظهاراتش بیان کرد: «آرد غنی شده با ویتامین دی در کشور برای جبران کمبود ریزمغذیهای مردم تهیه شده و این آرد برای تولید و پخت نانکامل به نانواییها عرضه میشود».
وی افزود: «تولید آرد غنی شده با ویتامین دی به صورت پایلوت در یکی از استانها با هدف جبران کمبود ویتامین دی در مردم اجرا شد و پس از تکمیل مسیر پایلوت به صورت سراسری در کشور اجرا خواهد شد».
وی گفت: «پیش از این نیز تولید آرد کامل به منظور تولید و پخت نان کامل (حاوی سبوس بیشتر با ارزش تغذیهای بالاتر) در برخی از استانهای کشور آغاز شده که تداوم آن به فرهنگسازی و حمایت مردم نیاز دارد». / الف
نظر خود را بنویسید