عکس: محمد لطیفکار
تاریخ: ۱۵ شهریورماه ۱۴۰۳
فردایکرمان – گروه اقتصاد: فرآوری پسته مراحل گوناگونی دارد اما در دو مرحلۀ ابتدایی آن، وقتی پسته از باغ چیده میشود، اول پوست نرم آن جداسازی میشود و پس از آن برای خشک شدن در زیر آفتاب مستقیم پهن میشود.
پستۀ استان کرمان هم از نظر کیفیت و هم حجم تولید در جایگاه بالایی قرار دارد. نقش پسته در ارزآوری اقتصاد کشورمان نیز در میان محصولات کشاورزی بیبدیل است.
در سالهای اخیر تولید این محصول با چالشهای زیادی ازجمله کمآبی مواجه است، بهطوریکه اکنون در تولید، پس از آمریکا، با فاصلۀ زیاد، در رتبۀ دوم جهانی قرار داریم.
از آقای محسن جلالپور کارشناس و فعال اقتصادی سپاسگزارم که فرصتی را فراهم کردند تا از یک مرکز فرآوری محصول پستۀ امسال در کرمان، که هماکنون در حال برداشت میباشد، عکس بگیرم.
نظر خود را بنویسید