فردایکرمان – گروه جامعه: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به برگزاری دومین جشنواره ملی نان در کرمان و نیز اهمیت و ظرفیتهای بینظیر آن برای اقتصاد، اشتغال و گردشگری استان گفت: «زنجیره گردشگری نان را در استان ایجاد میکنیم».
امیر حسن زاده با تشریح آثار مثبت برگزاری دومین جشنواره ملی نان در کرمان افزود: «نان ظرفیت اقتصادی بسیار زیادی دارد و حتی بهعلت اینکه غذای غالب مردم است، دولت روی آن یارانه پرداخت میکند، از سوی دیگر بحث سلامتی نان و سایر بخشها برای ما مهم است».
وی همچنین با تاکید بر اهمیت بخش گردشگری و برکت نان یادآور شد: «بهعنوان نمونه روستای دهزیار در شهرستان کرمان بهعلت ظرفیت نان آن منطقه معرفی شده لذا بخش گردشگری و اقتصاد نان با هم برای ما مطرح است».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایرنا کرمان، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان در ادامه بیان کرد: «استان کرمان ۸۰۰ اثر ثبت ملی و ۱۰ اثر ثبت جهانی دارد، در این میان ۶۰ نمونه از نان و روشهای پخت آن، در مناطق مختلف استان مشاهده میشود و تمامی این ظرفیتها زنجیره گردشگری نان را در استان کامل میکند».
وی ادامه داد: «اقتصاد این حوزه از چرخۀ کشت گندم و کشاورز گرفته تا سفرۀ مردم، آبدار، تراکتور، کمباین، آسیاب تا کارخانهدار و نانوایی میزان اشتغال زیادی را به خود جذب کرده که میتواند اهمیت این حوزه را بیشتر کند».
حسنزاده با اشاره به برگزاری جشنواره ملی نان برای دومین سال در کرمان در اواخر مهرماه امسال اظهار کرد: «هدف ما این است که مردم بهخصوص با نانهای سنتی دیار کریمان آشنا شوند، ما بیش از ۶۰ نوع نان در استان داریم و به دنبال این هستیم که این مزیت استان را معرفی کنیم؛ همانگونه که در پایان جشنواره دیدیم این نمایشگاه گردشگر خوبی را نیز به استان جذب کرد».
وی افزود: «امسال در قالب جشنواره ملی نان از نانواییهای برتر قدردانی کردیم زیرا بخشی از اقتصاد نان مربوط به آرد و نانوا است و با تمرکز بر این بخش میتوانیم نان خوبی را به سفره مردم عرضه کنیم».
معاون استاندار کرمان در ادامه با آسیبشناسی همکاری خانواده در جامعه گفت: «همانگونه که در جشنواره ملی نان شهر کرمان دیدیم، افراد مختلف یک خانواده میتوانند در پخت نان همکاری کنند و این خلاء را در جامعه پر کند». /پ
نظر خود را بنویسید