فردایکرمان – گروه اقتصاد: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان با اشاره به اجرای سرشماری کشاورزی گفت: «40 درصد اشتغال شمال استان در حوزۀ کشاورزی است و انتظار داریم با توجه به آمار و اطلاعاتی که در اختیار ما گذاشته میشود بتوانیم به بهبود عملکرد این حوزه کمک کرده و راندمان تولید را بالا ببریم تا بتوانیم یک کشاورزی اقتصادی و پایدار داشته باشیم».
علی باقری با بیان اینکه درخواست داریم کشاورزان اطلاعات دقیق در اختیار ماموران آمارگیر قرار دهند، افزود: «بخش کشاورزی معاف از مالیات است و این آمارگیری صرفاً جهت کمک به کشاورزان و حوزۀ کشاورزی کشور است و نقشی در مالیات و یارانهها ندارد».
وی ادامه داد: «امنیت غذایی جامعه برای ما اهمیت زیادی داشته و این آمار و اطلاعات، محرمانه میماند و تنها در بحث برنامهریزیهای کشاورزی کاربرد دارد».
به گزارش فردایکرمان به نقل از تسنیم کرمان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه کلیۀ اختیاراتی که در حوزۀ کشاورزی به ما داده میشود براساس همین آماری است که از کشاورزان گرفته میشود، گفت: «برای مثال سهمیۀ سوخت و کودهای کشاورزی براساس سطح زیر کشت اراضی کشاورزی و باغی به ما داده میشود و براساس همین آمارها است».
وی بیان کرد: «چندین سال است که در استان کرمان با مشکل خشکسالی مواجه هستیم و مسائل و مشکلاتی را در زمینۀ تامین آب، سرمازدگی، گرمازدگی، هجوم آفات و بیماریها داریم که با برنامهریزی درست میتوانیم برای حفظ نباتات، سطح زیرکشت، تولید محصولات و امنیت غذایی در آینده برنامه داشته باشیم».
باقری تاکید کرد: «اگر کشاورزان اطلاعات دقیق از درآمد و میزان تولید خود در اختیار ما قرار دهند، میتوانیم برنامهریزی دقیقتری در مورد مسائل و مشکلات حوزه کشاورزی داشته باشیم».
وی خاطرنشان کرد: «در این سرشماری ماموران آمارگیر ما با تبلتی که در اختیار دارند، اطلاعاتی مانند اطلاعات شخصی، سطح زیرکشت، تعداد دام، تعداد مرغ، تعداد افراد مشغول بهکار گرفته شده را از بهرهبرداران این حوزه دریافت کرده و وارد جزئیات نمیشوند».
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان با اشاره به اینکه در شمال استان کرمان نزدیک 500 نفر در ششمین دورۀ سرشماری عمومی کشاورزی، آمارگیری از بهرهبرداران این حوزه را به عهده دارند، گفت: «51 درصد آمارگیران ما خانم هستند که همگی دورههای آموزشی لازم را گذراندهاند».
وی با بیان اینکه باغات از 200 مترمربع، اراضی زراعی از 400 مترمربع و دامها هر تعدادی که باشد شامل آمارگیری میشود، افزود: «کشاورزان هر گونه مسائل و مشکلاتی را هم که داشته باشند، میتوانند در اختیار ماموران آمارگیر قرار دهند تا به ما منتقل شود». /پ
نظر خود را بنویسید