گروه جامعه ـ سفیر اندونزی، رستورانهای ایران را مکانی جذاب برای دیدار خارجیها دانست و گسترش ارتباط با ایران در زمینهی گردشگری و تبادل خوراک و محصولات کشاورزی را خواستار شد.
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایسنا سراسری، اوکتاویان علیمالدین، در ضیافت آغاز دوره آموزشی «تشریفات و پذیرایی» که با مشارکت یک شرکت خصوصی ایرانی و استادان اندونزیایی برگزار شده است، با اشاره به تجربههای خویش از رستورانهای ایرانی که تلاش کردهاند هویت خاصشان را حفظ کنند و پذیرایی متفاوتی از مهمانان داشته باشند، آنها را مکانهایی جذاب برای دیدار خارجیها دانست.
وی بیان کرد: «آنچه برای مردم اهمیت دارد، کیفیت غذا است نه کمیت آن. برای همین برگزاری نشستهای تخصصی در زمینهی غذا و پذیرایی میتواند به تبادل تجربیات میان متخصصان دو کشور در زمینهی شناخت، معرفی و بازاریابی غذاهای ایران و اندونزی کمک کند».
سفیر اندونزی گفت: «حمایتها و همکاریهای این حوزهها میتواند در سطوحی بالاتر بین وزارت توریسم اندونزی و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری انجام شود». وی توجه به تبادلات تجربیات در حوزهی خوراک، تشریفات و پذیرایی را ازجمله بندهای جدید تفاهمنامههای همکاریهای گردشگری میان مراکز علمی دو کشور برشمرد. علیمالدین همچنین بر ادامه و گسترش همکاریهای حوزه کشاورزی میان دو کشور تاکید کرد و افزود: «خرمای مضافتی ایران یک محصول شناخته شده در میان مردم اندونزی است و این اتفاق میتواند در مورد دیگر محصولات کشاورزی ایران مثل زعفران و پسته بیافتد، همانطور که ایرانیها میتوانند از ادویههای اندونزی استفاده کنند یا از میوههایی مثل موز که موردعلاقه ایرانیها است و یا دیگر میوههای استوایی. بنابراین وقتی از کشاورزی، تجارت و گردشگری صحبت میکنیم باید روی ترکیب آنها با هم تمرکز کنیم و با گسترش ارتباطات بین سازمانها، مراکز علمی مرتبط و وزارتخانهها، علم خوراک و تغذیه را بهعنوان یکی از زمینههای اصلی همکاری قرار دهیم».
4804
سفیر اندونزی در ایران:
نظر خود را بنویسید