فردایکرمان – گروه اقتصاد: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به سبوسگیری کم از گندم و آرد در استان گفت: «سالمترین نان در استان کرمان تهیه میشود».
امیر حسنزاده در کارگروه گندم، آرد و نان استان کرمان توضیح داد: «درصد خاکستر استان کرمان (سبوسگیری از گندم و آرد ) ۱.۱۴۲ و معادل سبوسگیری ۱۳.۱ درصد است که بهترین رتبه را در بین استانها دارد».
وی افزود: «خاکستر بالا به معنی سبوسگیری کم از گندم و آرد است».
به گزارش فردایکرمان به نقل از روابط عمومی استانداری کرمان، وی در این نشست همچنین با تاکید بر لزوم پرهیز از ایجاد انحصار در خرید گندم توسط بخش خصوصی و تعاون روستایی، خواستار اجرای دقیق بخشنامههای ابلاغی شد.
حسنزاده بر اهمیت بررسی دقیق مکانیابی مراکز خرید گندم نیز تاکید کرد و گفت: «این مراکز باید براساس ظرفیت منطقه و سرمایهگذاری ایجاد شوند».
وی در خصوص برگزاری جشنواره استانی نان نیز بیان کرد: «تا پیش از برگزاری جشنواره استانی، هر شهرستان رویدادی را با محوریت اداره غله و با کمک عشایر، اتحادیه نانوایان و تعاون روستایی برگزار کند و تا شهریور ماه اطلاعات مربوط به آن به استان ارسال شود».
معاون استاندار کرمان یادآور شد: «شهرداری کرمان نیز موظف است تا از شهریورماه اقدامات لازم برای برگزاری جشنواره استانی در محل دائمی نمایشگاهها را دنبال کند». /پ
نظر خود را بنویسید