فردایکرمان – گروه اقتصاد: دبیر انجمن صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشور دربارۀ برخی انتقادات درخصوص کیفیت گوشتهای وارداتی گفت: «بله، در نیمۀ دوم سال میزان چربی گوشت تنظیم بازاری کمی بیشتر میشود، اما این موضوع به این معنا نیست که گوشت کیفیت پایینی دارد».
مسعود رسولی افزود: «برخی از واژههایی که در توصیف این گوشتها به کار میرود، واقعاً نادرست و ناعادلانه است. این گوشتها تحت نظارت و کنترلهای کیفی قرار دارند و از نظر سلامت، ۱۰۰ درصد تأیید شده هستند».
وی ادامه داد: «تنها تفاوت گوشتهای وارداتی این است که به دلیل شرایط فصلی و ویژگیهای دامها در زمستان، میزان چربی آنها ۵ تا ۱۰ درصد افزایش مییابد. البته فرآیند چربیگیری نیز انجام میشود، اما مقداری چربی طبیعی در گوشت باقی میماند».
به گزارش فردایکرمان به نقل از ایسنا، رسولی بیان کرد: «گوشت وارداتی همیشه به تنظیم بازار کمک کرده است. از قدیمالایام، دولت برای کنترل قیمتها اقدام به واردات گوشت میکرد. در این میان، برخی از قصابها و افرادی که به نوعی در بازار ذینفع بودند یا از این شرایط متضرر میشدند، همواره سعی داشتند گوشت وارداتی و منجمد را تخریب کنند تا بتوانند بازار را در اختیار خود بگیرند. این موضوع جدیدی نیست و همیشه چنین جوی وجود داشته است».
وی ضمن انتقاد از برخی اخبار منتشرشده در خصوص گوشت تنظیم بازاری گفت: «متأسفانه برخی اخبار منتشر شده باعث نگرانی مردم شده است. در حالی که ما شاهد خرید این گوشتها در فروشگاههای زنجیرهای هستیم و مردم همچنان از آن استقبال میکنند».
رسولی خاطرنشان کرد: «اینکه گفته میشود برخی به دلیل کیفیت پایین از خرید امتناع میکنند، با واقعیت همخوانی ندارد. آمار فروش نشان میدهد که این گوشتها همچنان مورد استفاده قرار میگیرند». /پ
نظر خود را بنویسید