فردایکرمان ـ گروه اقتصاد: مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان کرمان با بیان اینکه نوسازی ناوگان یکی از ضرورتهای اجتنابناپذیر در استان است، گفت: «با حمایتهای سازمان راهداری و حملونقل جادهای کشور نوسازی ناوگان بهعنوان یکی از اولویتهای ما در سال جاری تعریف شده است و امیدواریم بتوانیم با این اتفاق شاهد ارتقای ایمنی و حملونقل مسافر در استان باشیم».
علی عبداللهی در همایش فرصتهای سرمایهگذاری در بخش حملونقل جادهای استان کرمان که با حضور اعضای کمیسیون عمران مجلس و جمعی دیگر از مقامات ملی و استانی برگزار شد، اظهار کرد: «در حال حاضر حدود 50 مجتمع خدمات رفاهی در جادههای استان احداث شده است. 10 مجتمع در حال ساخت با پیشرفت بالای 70 درصد نیز داریم که امیدواریم امسال به بهرهبرداری برسد».
وی با تشریح موقعیت استان که آن را به یک منطقۀ جذاب برای سرمایهگذاری تبدیل کرده است، بیان کرد: «فرصتهای سرمایهگذاری در حوزۀ حملونقل استان جمعآوری و در قالب کتابچهای در دسترس سرمایهگذاران و علاقهمندان است».
به گزارش خبرنگار فردایکرمان، عبداللهی با اشاره به شرایط خاص استان در حوزۀ حملونقل گفت: «کرمان پهناورترین استان کشور و دارای طولانیترین محورهای مواصلاتی کشور است. کریدورهای اصلی شمال به جنوب و شرق به غرب کشور همه از استان کرمان عبور میکنند».
وی توضیح داد: «به جز این، در این استان جاذبههای گردشگری متنوعی وجود دارد که جاذبههای حملونقلی هم برای استان ایجاد کرده است. ضمن اینکه بیشترین میزان باغات کشور و رتبۀ اول تولید پسته و خرما و رتبههای برتر تولیدات برخی دیگر از محصولات کشاورزی را در کشور داریم. معادن بزرگ مس و گلگهر و سنگهای تزئینی نیز در استان داریم که این هم بر حوزۀ حملونقل استان تاثیر بسزایی دارد».
وی ادامه داد: «این موقعیت استان موجب شده که سال گذشته 41 میلیون تن کالا از طریق شرکتهای حملونقل کرمان و از مبادی استان به سراسر کشور حمل شود. این رقم، در کنار باری است که بهصورت عبوری از استان گذر کرده است؛ از جمله از سمت بندرعباس به تهران که کریدور اصلی حمل بار کشور است».
وی با اشاره به اینکه این وضعیت جذابیت حوزۀ حملونقل استان را دو چندان کرده است، اظهار کرد: «یکی از مشکلاتی که در راههای طویل استان وجود دارد خستگی و خوابآلودگی رانندگان است. برای حل این مشکل 50 مجتمع خدمات رفاهی در جادههای استان احداث شده است. 10 پروژۀ ساخت مجتمع خدمات رفاهی با پیشرفت بالای 70 درصد نیز داریم».
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان کرمان گفت: «با توجه به اهمیت این مجتمعها تفاهمنامهای با اتاق بازرگانی کرمان منعقد میشود تا احداث مجتمعهای بیشتر به طور ویژه توسط سرمایهگذاران برتر استان پیگیری شود».
وی افزود: «یکی دیگر از مسائل که برای اقتصاد مولد استان و رونق مناطق روستایی بسیار تاثیرگذار است احداث راههای روستایی است. در این راستا، تفاهمنامۀ مشترکی بین استانداری و سازمان راهداری و حملونقل جادهای برای احداث 800 کیلومتر راه روستایی در شمال و جنوب استان خواهیم داشت». گفتنی است این دو تفاهمنامه در پایان این نشست امضاء شد.
وی با اشاره به تدوین کتابچۀ فرصتهای سرمایهگذاری در استان اضافه کرد: «پارک لجستیک کرمان و احداث کارخانجات آسفالت در جادهها از دیگر جذابیتهای سرمایهگذاری کرمان است. / الف
نظر خود را بنویسید